Καλώς ήρθες Στάθη ..
Καρφιτσωμένο To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
-
-
-
Καλωσηρθατε Χρήστο και Στάθη. Καλό ταξίδι στα αξιοθέατα του φορουμ μας.
Σας περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση μας που από ότι φαίνεται, μιας και μερικοί φίλοι ετοιμάζουν μαγιό με τον mitu, θα γίνει δίπλα στο κύμα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Άντε να το φορέσω στις πλαζ
-
Βρες μας καμιά 20αριά οικονομικά εισιτήρια και θα το φορέσουμε όλοι μαζί στην Αγία Νάπα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλως ορισες Σταθη και καλο Πάσχα
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Βρες μας καμιά 20αριά οικονομικά εισιτήρια
Αν κάνουμε συνάντηση του ελληνικού φόρουμ στην Αγία Νάπα θα χαζέψουν οι Ινδοί -
Φίλε @GR_Macedon
Καλύτερα στο Ζύγι. Εγώ ο ίδιος φρόντισα για την αποψίλωση των πετρών της θάλασσας μαζί με άλλους. Εγγυημένη παραλία. -
Ναι και να ανατυναχθεί τίποτα πάλι
Μακριά από Ζύγι -
-
Πάνω από 10000 μέλη αλλά όλοι σας ντροπαλοί βλέπω... Για παρουσιαστείτε εδώ...!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Γιωργος εδώ είμαι 40 χρόνων και μένω λίγο έξω από την Αθηνα στο Πολυδενδρι . Ιδιωτικός υπάλληλος και ή πρώτη γνωριμία με την xiaomi έγινε τώρα με ένα redmi note3 pro. Ευτυχώς που βρήκα αυτό το φόρουμ και οι απορίες μου βρίσκουν λύση γρηγορα . Να είστε καλά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk