Καρφιτσωμένο To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
-
-
Τι έμαθα, έχουμε γεννητούρια!
Να σας ζήσει Χρήστο @pechr, καλότυχο.
Ένας σοφός παιδίατρος μου είπε κάποτε: Αν είναι οι γονείς ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, είναι και τα παιδιά τους και είναι καθήκον και υποχρέωση μας να είμαστε πάντα καλά!
Να σας ζήσει και πάλι...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Να σας ζήσει ο μπέμπης Χρήστο @pechr !Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλώς ήρθες @nifitsa_kakia!!!!!!!
Εσένα Χρήστο να σου ζήσει ο διάδοχος!!!!!!!!!!!!Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Καλώς ήρθες Ιφιγένεια... ( @nifitsa_kakia)Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Καλημέρα παιδιά, Γιάννης από Αθήνα. Ευτυχισμένος σύζυγος και μπαμπάς δύο αγοριών.
Είμαι κάτοχος LG G2 D802 32gb εδώ και 2,5 χρόνια (τρελό σκυλί!) και από Xiaomi προϊόντα έχω το smart band 1s και τη Υi Ants night (dissatisfied with that).
Έχω στήσει ήδη ένα RedMi 2 td(2gb) με την dev για την ξαδέρφη της γυναίκας μου και περιμένω το Redmi Note 2 Prime για να αντικαταστήσω το Lumia 520 της μητέρας μου ;P. -
-
ioann1s καλώς τον !!!!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Στην αρχή έπαιξε καλά (με power από ενα xiaomi 5000mah power bank) αλλά ξαφνικά τρελό disconnect.
Με το app του play store δεν γίνεται pair το άτιμο πια. Θα βάλω την εφαρμογή σου όταν βρω χρόνο και θα ξαναδοκιμάσω. Προς το παρών μαζεύει σκόνη... -
Ο/H ioann1s έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Με το app του play store δεν γίνεται pair το άτιμο πια. Θα βάλω την εφαρμογή σου όταν βρω χρόνο και θα ξαναδοκιμάσω. Προς το παρών μαζεύει σκόνη...
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Καλώς ήρθες στην φαμίλια των ελληνικών σιαόοοο μιιιιίιιιι