Εννοείται βρε ότι πηγαίνω και εκτός έδρας, ή μάλλον πήγαινα. Άμα βρω καλό παρεάκι έφτασα. Και έχω και φίλους αδερφικούς Αρειανούς!Ο/H osalonikios έγραψε:
Αν είσαι φανατίλας Οφη και ταξιδεύεις στα εκτός έδρας εννοείται πως όταν έρθετε Θεσσαλονικη για την Αριειανάρα θα πάμε μαζί γήπεδο.
Καρφιτσωμένο To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
-
-
καλώς ήρθες μανώλη !!!!!!!!!!!!!!!!
Ο/H osalonikios έγραψε:
όταν έρθετε Θεσσαλονικη για την Αριειανάρα θα πάμε μαζί γήπεδο
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H Chridimi1 έγραψε:
Όχι όχι Χρίστο με βάφτισαν αλλά γενικά υπήρχε αυτή η τάση εκείνη την περίοδο θυμάμαι και στο σχολειό ακόμα είχα ένα συμμαθητή που ήταν και αυτός με "ι" και η φιλόλογος μας δεν μπορούσε να το χωνέψει
-
@mixaliscy Αλήθεια δεν το ήξερα αυτό . Πρώτη φορά το ακούω
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα, είμαι ο Οζγκιούρ ετων 38 από την Ξάνθη. Παντρεμένος με 2 παιδάκια και αν. εκπαιδευτικός στο επάγγελμα. Παρήγγειλα το RN3PRO προ ημερών και περιμένω να έρθει με το καλό. Καλή δύναμη λοιπόν σε όλους όσους ασχολούνται με την διαχείριση του φόρουμ και ευχαριστώ για τις γνώσεις που απέκτησα για τα xiaomi.
Τα λέμε αφού παραλάβω το κινητό, ελπίζω την άλλη εβδομάδα. -
Ο/H ozgur_hfo έγραψε:
Καλησπέρα, είμαι ο Οζγκιούρ ετων 38 από την Ξάνθη. Παντρεμένος με 2 παιδάκια και αν. εκπαιδευτικός στο επάγγελμα. Παρήγγειλα το RN3PRO προ ημερών και περιμένω να έρθει με το καλό. Καλή δύναμη λοιπόν σε όλους όσους ασχολούνται με την διαχείριση του φόρουμ και ευχαριστώ για τις γνώσεις που απέκτησα για τα xiaomi.
Τα λέμε αφού παραλάβω το κινητό, ελπίζω την άλλη εβδομάδα.
Με το καλό να παραλάβεις τη νέα σου συσκευή! -
Welcome δασκαλε.
Την προηγούμενη βδομάδα ήουν Ξάνθη κι έζησα μια αλησμόνητη περιπέτεια.
Even dead i will fight. -
Καλώς σας βρήκα παιδιά. Η Ξάνθη εχει τις γιορτές Παλιάς Πόλης αυτή την εβδομάδα.
Εγω δεν βγήκα γιατί τις εχω βαρεθεί αυτές τις γιορτές αλλά οποίος θελει ας προσελθει αλλά όπως ακούω δεν έχει και πολύ κίνηση φετος.
Εν τω μεταξύ το κινητό έρχεται με global stable rom. Καλά έκανα που το παρήγγειλα ετσι αραγε; Θα δείξει... -
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Οζγκιούρ. Με το καλό το RN3PRO!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλως ηρθες @ozgur_hfo, από την αγαπημένη Ξανθη. Με φιλοξένησε 6 χρόνια από το 2002-2008.
Με γειά το εργαλείο.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Καλώς σας βρήκα παιδιά.
Εν τω μεταξύ το τηλέφωνο εχει κλείσει απο Αεροδρόμιο...