Καρφιτσωμένο To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Πρώτο smart μηχάνημα που είχα στα χέρια μου, ένας Spectrum 48K to 1984 και πρώτη και τελευταία γλώσσα προγραμματισμού που έμαθα, η BASIC,
NEW, LIST, PRINT,INPUT, IF THEN, GOSUB, GOTO, RUN, END, ELSE, και ατελείωτες σειρές κώδικα με μεταβλητές που πονοκεφαλιαζεςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Παλιό σειρές δηλαδή όλοι μας... Μέχρι πριν 4-5 χρόνια, είχα ακόμα καμια 100 αρια δισκέτες του cpc 6128. Πρώτη αγάπη ο 48Κ βέβαια, με τους ατελείωτους χρόνους αναμονής...
-
Εγώ τον έχω ακόμα, μαζί με τις κασέτες και ένα περιφερικό που μετέτρεπε το κείμενο σε φωνή.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Xαιρετώ και απο δώ την υπέροχη κοινότητα!Γιώργος 38 ετών,κάτοικος Λάρισας(Καστοριά η καταγωγή).Παντρεμένος με μια μικρή κορούλα..
.Δουλεύω στην Πολεμική αεροπορία.Στον κόσμο των smartphones μπήκα με το htc desire οπου του είχα βάλει οτι ROM είχε βγεί γι'αυτό!Μετά πέρασα στo iphone 4s οπού και άραξα για σχεδόν 3,5 χρόνια.Πρόσφατα κάτοχος του xiaomi MI5 οπού με την βοήθεια της κοινότητας ξεκλείδωσα bootloader και δέχτηκα κάθε βοήθεια που χρειάστηκα.Τώρα έχω βάλει στο ματι για αγορές xiaomi piston earphones,xiaomi powerbank και xiaomi bluetooth...
..όπως καταλαβαίνετε πολύ ικανοποιημένος απο τα προιόντα της.Μπήκα στον κόσμο της xiaomi γιατί πολλοί συνάδελφοι και φίλοι έχουν πάρει διάφορα προιόντα της,κυρίως smartphones και πραγμάτικα άκουγα μόνο θετικότατες κριτικές.Τώρα κατάλαβα κι εγώ γιατί...
-
-
Καλωσόρισες στην παρέα μας Γιώργο.
-
Καλώς τον Γιώργο, και εμείς χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μας. Τελικά είστε αρκετοί στην Λάρισα και τα περίχωρα. Αντε να κανονίσετε και κάνα καφέ ...
-
Καλώς ήρθες Γιώργο,να χαίρεσαι την κορούλα σου και να ξέρεις ότι από xiaomi ότι και να πάρεις το Value for money είναι πάνω από το 100%."Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Καλώς σας βρήκα παιδιά!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
-
Οταν λέω εγώ.....
Μήπως να ανοξουμε και ενα νήμα με θέματα του κλαδου; (Σώματα ασφαλείας).
Γεια σου Γιωργο.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H PERSEUS έγραψε:
Xαιρετώ και απο δώ την υπέροχη κοινότητα!Γιώργος 38 ετών,κάτοικος Λάρισας(Καστοριά η καταγωγή).Παντρεμένος με μια μικρή κορούλα...Δουλεύω στην Πολεμική αεροπορία.Στον κόσμο των smartphones μπήκα με το htc desire οπου του είχα βάλει οτι ROM είχε βγεί γι'αυτό!Μετά πέρασα στo iphone 4 οπού και άραξα για σχεδόν 3,5 χρόνια.Πρόσφατα κάτοχος του xiaomi MI5 οπού με την βοήθεια της κοινότητας ξεκλείδωσα bootloader και δέχτηκα κάθε βοήθεια που χρειάστηκα.Τώρα έχω βάλει στο ματι για αγορές xiaomi piston earphones,xiaomi powerbank και xiaomi bluetooth...
..όπως καταλαβαίνετε πολύ ικανοποιημένος απο τα προιόντα της.Μπήκα στον κόσμο της xiaomi γιατί πολλοί συνάδελφοι και φίλοι έχουν πάρει διάφορα προιόντα της,κυρίως smartphones και πραγμάτικα άκουγα μόνο θετικότατες κριτικές.Τώρα κατάλαβα κι εγώ γιατί...
Μόνο μισοί κάνε μία ερώτηση στο ΚΕΔΑ Σκοτίνας να δεις χαχαχα !!καλός όρισες φίλε !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk