Γινόμαστε 5000 μέλη σε λίγο και είναι κρίμα να μην γνωριζόμαστε καλύτερα.
Αντε λοιπόν να κάνουμε και πάλι μία νέα αρχή...
Αντε λοιπόν να κάνουμε και πάλι μία νέα αρχή...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Γινόμαστε 5000 μέλη σε λίγο και είναι κρίμα να μην γνωριζόμαστε καλύτερα.
Αντε λοιπόν να κάνουμε και πάλι μία νέα αρχή...![]()
την οικογενειακή μας επιχείρηση. Απο 8 χρονών που έφερε ο πατέρας μου τον πρώτο υπολογιστή στο σπίτι έχω ένα μαμημένο μικρόβιο με την τεχνολογία και καταπιάνομαι μόνος μου σχεδόν με τα πάντα, αλλά στο 95% των περιπτώσεων ερασιτεχνικά και ως χόμπι. Τελευταία ασχολούμε με το στήσιμο Wordpress (κυρίως) Ιστοσελίδων, είτε για μένα είτε για να βοηθήσω φίλους. Τελευταία μου δουλειά (για χαβαλέ το έκανα, όπως είπα δεν το κάνω επαγγελματικά) είναι το paokweb.gr (αν θεωρείτε διαφήμιση μπορείτε να το σβήσετε) το οποίο έστησα από την αρχή για τους φίλους μου εκεί που κάνουν καταπληκτική δουλειά. Στο πέρασμα των χρόνων έχω υπάρξει (υπερ-)ενεργό μέλος σε αρκετά forum και κοινότητες online καθώς και σε αρκετά στην διαχειριστική ομάδα.

Λάτρης της τεχνολογίας και των Η/Υ από το δημοτικό ακόμα κι έτσι το έκανα και επάγγελμα. Τα τελευταία χρόνια δουλεύω σαν I.S Administrator σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία στον χώρο της ψυχαγωγίας
και παράλληλα κάνω support σε διάφορες εταιρίες και όχι μόνο.

Ο/H parmenion έγραψε:
Καλώς ήρθες μετά από την πλύση εγκεφάλου χαχαχαχα