Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !

• Καλώς ήρθατε παιδιά!

Ααα και μιας και αναφέρθηκε.. @Sakoumidis και @MIUI_ART όταν μεγαλώσετε και αφήσετε τα "παιχνίδια" φτιάχνουμε ένα squad στο Battlefield 4 :twisted: :twisted: :twisted:
      Βασίλης
    • Καλησπέρα και από εμένα. Απόστολος το όνομα μου, από την όμορφη Θεσσαλονίκη μας, παντρεμένος με δύο παιδιά 38 και 33 ετών αντίστοιχα και ευτυχισμένος παππούς ενός 13χρονου εγγονού.Η δουλειά μου είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας όπως και του @Stinger, προιστάμενος σε ένα από τα πιό νευραλγικά πόστα στην δουλειά μας. Ασχολούμαι γενικά με υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν το μόνο που λυπάμαι είναι ότι η ηλικία μου είναι τέτοια που δεν ασχολήθηκα πιό νωρίς με αυτήν την τεχνολογία. Πρίν από αυτή την δουλειά που έχω ασχολήθηκα πάρα μα πάρα πολύ με την μουσική ( Dj 22 χρόνια) και έγινα ένας καλός ηχολήπτης. :thumbup:
      Images
      • IMG_20130922_034607.jpg

87,01 kB, 1.024×768, viewed 115 times
      Alea Jacta Est
      Redmi Note 11S
      Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)

14.0.3 StableBeta

by xiaomi-hellas.gr
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρες,είμαι ο Παύλος απο Αθήνα έχω και γω δύο γιούς,Ιδ.υπάλληλος πλέον πιά μετά απο 25 χρόνια εμπορικής δραστηριότητας και το μόνο που λέω σ`όλα τα μέλη είναι ΥΓΕΙΑ πάνω απ`όλα,τα υπόλοιπα εύκολα ή δύσκολα θα γίνουν.Χάρηκα που είμαι μέλος σας,έχω και γω την τρέλα μου με τα ηλεκτρονικά δεν έχω όμως μεγάλη εμπειρία άλλα μου αρέσουν τα γκατζετάκια και το παλεύω. :popcorn: :popcorn:
      "Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
    • Πολλούς χαιρετισμούς σε Aπόστολο και Παύλο. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H parmenion έγραψε:

Καλησπέρα και από εμένα. Απόστολος το όνομα μου, από την όμορφη Θεσσαλονίκη μας, παντρεμένος με δύο παιδιά 38 και 33 ετών αντίστοιχα και ευτυχισμένος παππούς ενός 13χρονου εγγονού.Η δουλειά μου είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας όπως και του @Stinger, προιστάμενος σε ένα από τα πιό νευραλγικά πόστα στην δουλειά μας. Ασχολούμαι γενικά με υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν το μόνο που λυπάμαι είναι ότι η ηλικία μου είναι τέτοια που δεν ασχολήθηκα πιό νωρίς με αυτήν την τεχνολογία. Πρίν από αυτή την δουλειά που έχω ασχολήθηκα πάρα μα πάρα πολύ με την μουσική ( Dj 22 χρόνια) και έγινα ένας καλός ηχολήπτης. :thumbup:
      Είσαι αφεντικό τέλος!!! :beer:
      Βασίλης
    • Καλημερα κι απο μενα , Γιωργος στο ονομα , σαλονικιος ,παντρεμενος εδω και δυο χρονια , 38 , ηλεκτρολογος συντηρητης σε βιομηχανια εδω και 13 χρονια.

Την ψωρα με την τεχνολογια την εχω απο παλια αν και δεν εχω πιαστει να κανω κατι ποτε πλην των τελευταιων 2-3 χρονων
      Μεγαλος φαν των arduino , των led και των χειροποιητων μηχανηματων
      Τα τελευταια χρονια προσπαθω με "σκουπιδια" και με λιγα λεφτα να φτιαξω ενα cnc με arduino και τωρα σιγα σιγα φτανω (νομιζω) στο να το τελειωσω

Κινητα ειχα απο παλια Νοκια (πρωτο μου κινητο το 3210 )
      Σε καποια φαση γυρισα σε Ericson λογω του οτι ηταν πιο φτηνα
      Το πρωτο μου smartphone ενα Oppo find 5 το οποιο αγορασα πριν απο 2 χρονια περιπου
      Το επελεξα γιατι γενικοτερα μου αρεσουν οι κινεζοι (πιο εντιμοι στις τιμες τους ) , και η συγκεκριμενη εταιρια ειχε μια ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη. Λιγο πριν το αγορασω ειχε βρεθει στο δρομο μου και η Xiaomi η οποια μου αρεσε παρα πολυ . Τον καιρο εκεινο (νοε-δεκ 2013) ηταν να κυκλοφορησει το Mi4 το οποιο και γουσταρα να παρω αλλα επειδη καιγομουν να παρω κινητο και το Μι4 ηταν ακομα σε προπαραγγελιες διαλεξα να παρω το Oppo τελικα .
      Ομορφο κινητο και σφαιρατο . εσπασα ομως την οθονη στους 6 μηνες ...εκανα υπομονη κανα χρονο με χαζοκινητα και οταν επιτελους βγηκαν οδηγιες στο youtube (φοβομουν να παω κουτουρου )για την αλλαγη οθονης στο συγκεριμενο κινητο και βρηκα και οθονη απο ebay (μεγαλος fan του ebay) την παρηγγειλα , την αλλαξα σχεδον ικανοποιητικα ... και μετα απο 2 μηνες την ξαναεσπασα .....
      Αυτη τη στιγμη κατοχος χαζοκινητου και ερχεται ξανα η ωρα που με παιρνει να δωσω λεφτα για κινητο , και αυτη τη φορα θα παρω και για τη γυναικα .
      Απο τοτε εχω ακομα αχτι τα Xiaomi , ψαχνομαι απο το καλοκαιρι το τι θα παρω τα χριστουγεννα . Σκεφτομουν να παρω το Mi4c για μενα και κανενα Redmi note 2 για την γυναικα . Αλλα μαλον γερνω προς Note3 για μενα λογω τιμης

Να βγω και λιγο Offtopic , σκεφτομουν να αγορασω απο Oppomart που το ειδα απο το forum σας και κου ψιλοαρεσε σαν μαγαζι . Τρεμω ομως τα τελωνεια :)
      Εχουν μια επιλογη , το EU expedited shipping με 27Ε περιπου μεταφορικα οπου εγγυωντε οτι δε θα υπαρξει τελωνειο .
      Σκεφτομαι ομως και τον "γλυκουλη" κινεζο που εχετε βρει εδω :)
      Θα ηθελα τις σκεψεις σας-βοηθεια σας πανω σε αυτο το θεμα , ειτε εδω ειτε στο καταλληλο topic

Επισης θα χρειαστω την βοηθεια σας γιατι δε ξερω αν οι συσκευες θα εχουν ελληνικα και ενω εμενα δε με πειραζει (το oppo δεν ειχε ελληνικα και απλα κατεβασα ελληνικο πληκτρολογιο απο Play )την γυναικα την ενοχλει και δε ξερω αν τα κινητα θα εχουν ελληνικα .
      Δεν εχω ασχοληθει με το να "πειραζω" κινητα και η αληθεια ειναι οτι θα το κανω μονο αν χρειαστει . Ελπιζω να μην χρειαστει :)

Να σας ευχαριστησω εκ των προτερων και συνεχιστε την καλη δουλεια που κανετε σε αυτο το forum

Υ.Γ. η παρεα που εχετε εδω ειναι φανταστικη :)
    • Γιώργο, καλώς όρισες στη παρέα και καλή παραμονή! :thumbsup:

Για τις ερωτήσεις σου μπορείς ελεύθερα να ανοίξεις ένα θέμα για το τι συσκευή να προτιμήσεις, στο "καφενείο" και θα απαντηθεί απο τα μέλη! :)
    • @geoamr Καλώς ήρθες αδερφέ. Led διαβάζω, arduino διαβάζω, cnc διαβάζω, είσαι δικός μου εσύ! :Patrick:
      Ότι χρειαστείς εδώ ήμαστε!
      Βασίλης
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα στην παρέα,
      Σαν νέος στην βιομηχανία της Xiaomi θα ήθελα να πω για αρχή ένα μεγάλο μπράβο για αυτή την άψογη και άμεση ανταπόκριση όλων των μελών.
      Είστε φοβεροί!

Λοιπόν είμαι ο Θάνος από Λάρισα , 22 ετών και χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Δηλαδή ανθρώπους με όρεξη και μεράκι.
      Είμαι τελειόφοιτος στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης στην Κρήτη και αυτή την στιγμή εργάζομαι (πρακτική) σε μια εταιρεία.
      Η τεχνολογία είναι η λατρεία μου από μικρός μια ζωή με θυμάμαι με κάτι της τεχνολογίας ή GameBoy ή Playstation. Anyway με τα κινητά είχα τρελή τρέλα κάποια περίοδο αλλά τα παράτησα.. πλέον αποφάσισα να πάρω στην πτυχιακή μου εργασία για τα <Android - Marketing> και μου ήρθε η τρέλα μου πίσω .

Πάρτε και μια φώτο ..
      Images
      • 10367601_10205332790067514_6316621363718227909_n.jpg

63,96 kB, 800×800, viewed 95 times