Καλησπερα σας.Νεο μελος και καθοτι απειρος ζηταω βοηθεια στα εξης. πηρα το κινητο απο φιλο και ενω εκανε επαναφορα σε μενα πλεον μου εχει σαν διαθεσιμη μνημη 5.2 gb..Καμμια συμβουλη;Εχω την τελευται ελληνικη ρομ..Επισης ειναι ευκολο να μου πει καποιος τα βηματα για το λογαριασμο στο mi γιατι δοκιμασα να το κανω αλλα καπου μπερδευτηκα;Και τελος υπαρχει προβλημα στο gmail;Δεχεται κανονικα;..
Νεο μελος με απορριες
-
-
η διαθέσιμη μνήμη , μειώνεται ξέρεις , αν έχουμε πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες , εφαρμογές που τις βάλαμε να τρέχουν στην έναρξη , εφαρμογές δικές μας που κατα λάθος τρέχουν στο παρασκήνιο , κ.λ.π.με το task manager κάνουμε καθαρισμό , (στην v6 , πατάμε μια φορά το κουμπί αφής κάτω αριστερά του κινητού , στην V5 , το home )
μόλις πέρασα την rom είχα πάνω από 1 gb , τώρα περίπου 800 mb (ανεβοκατεβαίνουν)
λογαριασμός miui
account.xiaomi.com/pass/serviceLogin
η απο το κινητό , ρυθμίσεις / λογαριασμός Mi
βάζοντας αν θέλουμε τον αριθμό τηλεφώνου
ο λογαριασμός google (gmail) , δουλεύει σωστά
αν όχι κάνουμε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής , η τον απενεργοποιούμε και τον ενεργοποιούμε
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Σευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ξερω αν οντως το προβλημα ειναι στις εφαρμογες η στα αρχεια που εχει μεσα. Σε κανενα τηλ που ειχα δεν ειχα τοση λιγο χωρο οταν ειχα βαλει τις συγκεκριμενες. Μιλαω γιατην internal οχι την ram .Σκεφτομαι να κανω ενα clean install και να πρρασω την τελευται ελληνικη αλλα σαν καινουριος δεν ξερω πως να ξεκινησω ..
Για τον λογαριασμο πηγα να βαλω το meil μου και ενω περιμενα να κωδικος επιβεβαιωσης στο google mail δεν τον ελαβα ποτε γιαυτο ρωταω αν εχει θεμα.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην navouxodonosoras ().
-
Ελληνική
από Ελληνική
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
από multi η Αγγλοκινέζικη
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
αν έχεις την Ελληνική , από recovery κάνε backup την rom , αν θέλεις
μόλις την περάσεις , έλεγξε την ελεύθερη μνήμη , θα είναι μεγάλη , μετά πέφτει και στα 500 , 600 . 700 . 800
αν κάνεις λογαριασμό στην Miui , καμιά φορά , ίσως να καθυστερήσει η επιβεβαίωση και 2 μέρες , μακριά η Κίνα
αν κάνεις λογαριασμό google (gmail) , ενεργοποιείται αυτόματα , τα ξέρεις
-
Χιλια ευχαριστω.Btw πουλυ ωραιο τηλεφωνο..
-
ναι , αγγίζει την "τελειότητα"
τρελές δυνατότητες , η Miui V6 είναι στα αρχικά της βήματα , αλλά έχει μεγάλη εξέλιξη , θα δούμε πολλά ακόμη
-
Φιλε μου απο οτι καταλαβα αναφερεσε στην ram ομως εγω εχω προβλημα με την internal.Συγνωμη αν δεν εγινα σαφης
-
Άρα σωστά τα mb , που έγραψες στο πρώτο ποστ σου
Έχω το 64ρι , δεν ξέρω πόσα κραταει στο 16ρι
Θα απαντήσει κάποιος που το έχει
Υπάρχουν απαντήσεις στο φορουμ,.....σε μεμονωμένα όμως ποστ
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0