Ο λογαριασμός σου δεν διαγράφεται, αλλά θα χρειαστεί να ξανακάνεις το αρχικό Setup πάλι.
Όπως ακριβώς όταν διαγράφεις την εφαρμογή και την ξανακάνεις εγκατάσταση.
έκανες καθαρισμό στην κάμερα? αν λυθει απο εκεί τότε δεν θα χρειαστεί να κάνεις καθαρισμό και στο ινσταγκραμ. Αλλιώς ο άλλος τρόπος είναι αυτο που πρότεινε ο @MIUI_ART
έκανες καθαρισμό στην κάμερα? αν λυθει απο εκεί τότε δεν θα χρειαστεί να κάνεις καθαρισμό και στο ινσταγκραμ. Αλλιώς ο άλλος τρόπος είναι αυτο που πρότεινε ο @MIUI_ART
παιδια τα εκανα και τα δυο, συν ρισταρτ τη συσκευη και τιποτα.. ανιατη κατασταση!! δεν ξερω γιατι συνεβη αυτο ξαφνικα, μηπως κατι clean trash που μου εβγαλε και εκανα νωριτερα, πειραξαν κατι; αν και δε νομιζω, εχω ξανακανει..
Περίεργα όλα τούτα.
Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το instagram σε όσες συσκευές το έχω.
Μήπως έχασε τα δικαιώματά της να διαχειρίζεται την κάμερα ?
Πήγαινε στο κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Δικαιώματα => Instagram
Περίεργα όλα τούτα.
Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το instagram σε όσες συσκευές το έχω.
Μήπως έχασε τα δικαιώματά της να διαχειρίζεται την κάμερα ?
Πήγαινε στο κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Δικαιώματα => Instagram
Πρέπει να έχει τα παρακάτω δικαιώματα ενεργά
το ξερω πως γινομαι κουραστικη, αλλα επειδη δεν το βρηκα στις ρυθμισεις, θα μπορουσες να μου πεις που ειναι αυτο το κεντρο ασφαλειας..
Στις ρυθμίσεις του instagram στις προηγμένες λειτουργείες της κάμερας ακύρωσε και τις δύο λειτουργείες (Χρήση της Σύνθετης κάμερας του Instagram & Eπεξεργασία εικόνων υψηλής ποιότητας)
Στις ρυθμίσεις του instagram στις προηγμένες λειτουργείες της κάμερας ακύρωσε και τις δύο λειτουργείες (Χρήση της Σύνθετης κάμερας του Instagram & Eπεξεργασία εικόνων υψηλής ποιότητας)
το εκανα και... τιποτα!! αρνειται, δε θελει!! δεν ξερω τι μπορει να φταιει...
Όταν κάνει επεξεργασία την κάνει σε δύο σημεία.
1ον) Cache
2oν) Xώρος αποθήκευσης.
Ίσως σε κάποιο από τα 2 μέρη υπάρχει κατεστραμμένο TMP αρχείο και δεν μπορεί να το διαγράψει και να δημιουργήσει νέο.
Το να καθαρίσει κάποιος την Cache είναι εύκολο και μπορεί να γίνει καλύτερα από το Recovery που είναι και ποιο ισχυρό.
Το να καθαρίσει κάποιος (Wipe) τον χώρο αποθήκευσης, είναι επώδυνο γιατί χάνει όλα όσα έχει αποθηκεύσει.
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο δυστυχώς, γιατί το μόνο που μένει ύστερα από όλα αυτά είναι το Factory Defaults (εργοστασιακές ρυθμίσεις) και στήνουμε το τηλέφωνο από την αρχή.
Για δοκιμή αν θέλεις, βγάλε την SD-Card που έχεις, και δοκίμασε να τραβήξεις φωτογραφία από το instagram.