Διαφήμιση

Mi3

• γεια σας μόλις παράγγειλα και εγώ την κινεζίλα μου με την καλη έννοια :P Επέλεξα το Xiaomi mi3 απο το κατάστημα to2c μιας και είναι ( μέσα στα λογικά πλαίσια) έμπιστο

έχω μόνο 2 ερωτησούλες να κάνω γιατί δεν έχω καταλάβει
      α) παράγγειλα αυτό : link. στα χαρακτηριστικά είδα οτι υποστηρίζει τα Ελληνικά δίκτυα αλλά δεν λέει πουθενά για mi3w που λέτε εσείς ότι έχετε πάρει. είναι το ίδιο?
      β) προτιμώ τα λειτουργικά και μενού μου να είναι στα αγγλικά. πέρα απο την μετάφραση έχει κάτι άλλο να μου προσφέρει μία ελληνική rom?
      ευχαριστώ
    • Ο/H filthydwarf έγραψε:

γεια σας μόλις παράγγειλα και εγώ την κινεζίλα μου με την καλη έννοια :P Επέλεξα το Xiaomi mi3 απο το κατάστημα to2c μιας και είναι ( μέσα στα λογικά πλαίσια) έμπιστο

έχω μόνο 2 ερωτησούλες να κάνω γιατί δεν έχω καταλάβει
      α) παράγγειλα αυτό : link. στα χαρακτηριστικά είδα οτι υποστηρίζει τα Ελληνικά δίκτυα αλλά δεν λέει πουθενά για mi3w που λέτε εσείς ότι έχετε πάρει. είναι το ίδιο?
      β) προτιμώ τα λειτουργικά και μενού μου να είναι στα αγγλικά. πέρα απο την μετάφραση έχει κάτι άλλο να μου προσφέρει μία ελληνική rom?
      ευχαριστώ

1. Αυτό που λες ότι παρήγγειλες λέει ότι είναι WCDMA... που για λόγους συντομίας, εμείς το λέμε "Mi3w". Άρα είναι το σωστό!
      2. Φυσικά και μπορείς να έχεις Αγγλικό μενού, χρησιμοποιώντας την ελληνική rom, η οποία εκτός απο την μετάφραση, σίγουρα διαθέτει πολλά άλλα "καλούδια", όπως σου κάνει αυτόματα τη συσκευή "root", σου αφαιρεί τις περιττές κινέζικες εφαρμογές, σου προσθέτει χρήσιμες εφαρμογές της Xiaomi (που δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται στο κινητό με την κινέζικη rom που θα σου στείλουν), σου προσθέτει πιό φιλική και πρακτική recovery και γενικά σε βοηθάει να έχεις το κινητό σου κάτω απο τον δικό σου έλεγχο και όχι στο έλεος της σχεδόν πάντα αμφιλεγόμενης κινέζικης rom που θα σου βάλουν...

Με το καλό να παραλάβεις και ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ στο φόρουμ! :thumbsup:
    • σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου με κάλυψες πλήρως :) τους είπα να μην βάλουν multilanguage οπότε με το που το πάρω βάζω ελληνική ρομ και βουρ στο πατσα
    • Διαφήμιση