εγω περιμενω να δω αν θα βγει σε μαυρο
Η Xiaomi πουλάει 1 εκατ. Mi Band fitness trackers σε 3 μήνες!
-
-
ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
λολ , που να είχα πάρει και το premium δηλαδή -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
ΑΓΑΘΑ']https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7819-Η-Xiaomi-πουλάει-1-εκατ-Mi-Band-fitness-trackers-σε-3-μήνες/?postID=42561#post42561']ΑΓΑΘΑ[/url] ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
λολ , που να είχα πάρει και το premium δηλαδή
Αυτό που κολλάει...!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
"αστείο" ήταν
έχω παραγγείλει το miband και έχει κολλήσει τελωνείο εξ ου και το "που να είχα πάρει και το premium δηλαδή" -
ωχ! απο που το πήρες και "έκατσε" τελωνείο;;! Πολύ περίεργο!
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
ωχ']https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7819-Η-Xiaomi-πουλάει-1-εκατ-Mi-Band-fitness-trackers-σε-3-μήνες/?postID=42564#post42564']ωχ[/url]! απο που το πήρες και "έκατσε" τελωνείο;;! Πολύ περίεργο!
Τελευταία διαβάζω στο myphone & avclub πέφτει πολύ τελωνείο....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
][/url]
Τελευταία διαβάζω στο myphone & avclub πέφτει πολύ τελωνείο....
Απο συγκεκριμένα ταχυδρομεία;; SG και NL;;
Σε κάποια συγκεκριμένη πόλη; Τι έχεις διαβάσει δλδ; (είναι λίγο άσχετο με το thread δυστυχώς απλά θέλω να μάθω!)
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7819-Η-Xiaomi-πουλάει-1-εκατ-Mi-Band-fitness-trackers-σε-3-μήνες/?postID=42566#post42566']Ο/H 'maddoctor[/url έγραψε:
Απο συγκεκριμένα ταχυδρομεία;; SG και NL;;
Σε κάποια συγκεκριμένη πόλη; Τι έχεις διαβάσει δλδ; (είναι λίγο άσχετο με το thread δυστυχώς απλά θέλω να μάθω!)
Με εντολή Νικολούδη ξεκίνησαν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στα Τελωνεία | Greco24
[Γενικά] Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα : Σελίδα 699 :: myphone forum
Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα - Page 71
αυτά για να βγαίνουμε άλλο offtopic...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Μόλις βρήκα τον αντιπαλό του. Παρουσιάστηκε στην Ινδία, με ακριβώς την ίδια τιμή (~16$), αλλά με περισσότερα χαρακτηριστικά
Yufit | Accessories | YU MobilesΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
διαφημιστικό το site αλλά τιμή δεν είδα κάπου και κουμπί αγορά..?!
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μόλις βρήκα τον αντιπαλό του. Παρουσιάστηκε στην Ινδία, με ακριβώς την ίδια τιμή (~16$), αλλά με περισσότερα χαρακτηριστικά
Yufit | Accessories | YU Mobiles
Δεν ξέρω αν είναι αντίπαλος, οι κάμερες μπριζες κλπ της xiaomi yu κάτι λέγονται οπότε παίζει να είναι συνεργάτες , άντε ίσως βγει σαν έκδοση 2 (ή 1+)
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σιγά μην κρατάει ένα δίμηνο όπως το mi band.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0