Δώσε στο πληκτρολόγιο εκεί που παίρνεις τηλέφωνο *#06# να δεις τι θα σου βγάλει.
battery drain
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Δώσε στο πληκτρολόγιο εκεί που παίρνεις τηλέφωνο *#06# να δεις τι θα σου βγάλει.
εχει αυτο που εχει το αυτοκολιτακι.. οχι αυτο που ειχε εξαρχης στο κουτι οταν το πηρα καινουριο
εχει το 'καινουριο' ιμει -
Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι με τη μπαταρία και είπα να μην ανοίγω άλλο topic τώρα.
Λοιπόν, χθες το βράδυ το φόρτισα 100% και κοιμήθηκα. 12-7:30 που ήταν stand-by μόνο με wifi ανοιχτό, έχασε 10%!! μπαταρία. Ξύπνησα και το βρήκα στο 90% που δε μου το έχει ξανακάνει.
Ανοιχτά στο background είχα πάντα από την αρχή και έχω τα whatsapp, viber και messenger.
Η φωτογραφία είναι στις 15:15 όπως βλέπετε αλλά το είχα χρησιμοποιήσει πολύ για μια δουλειά που είχα να κάνω και λογικό που έπεσε εκεί η μπαταρία αν και μου κράταγε 2 μέρες μέχρι τώρα.
Αυτό το android πρώτη φορά το βλέπω να τρώει τόση πολύ μπαταρία. Συνήθως το android system ήταν πρώτο και αυτό στα ίδια επίπεδα.
Τι είναι ακριβώς αυτό αν γνωρίζετε; -
Κανείς να ξέρει να ξεματιάζει κινητά (με εξειδίκευση σε ΜΙ3 κατά προτίμηση); Αν όχι τη βοήθειά σας παρακαλώ μπας και σώσω το δικό μου.
Από προχθές άρχισε να μου κάνει διάφορα με την μπαταρία. Το έβαζα για φόρτιση και δεν ανταποκρινόταν, φόρτιζε μέχρι το 29% και μετά τίποτα, αναβόσβηνε το λεντάκι, Δοκίμασα διαφορετικούς φορτιστές, το παουερμπανκ μέχρι που το άφησα να ξεφορτίσει τελείως και το έχω αυτή τη στιγμή σε φόρτιση με σκοπό να το αφήσω κανένα δωδεκάωρο. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο bug της έκδοσης (φοράω την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.2.4.zip) ή η μπαταρία μου απλά μου άφησε χρόνους; Διάβασα αρκετές περιπτώσεις, διαφορετικές λύσεις αλλά η αλήθεια είναι πως άκρη δεν έβγαλα. Η βοήθειά σας (μαζί με ένα ασορτί wallpaper ματόχαντρο) θα μου ήταν πολύτιμη. -
Τι εννοείς αναβόσβηνε το λεντάκι; Κάνει διακοπτόμενη φόρτιση;
-
Για περίπου 5 λεπτά το λεντάκι αναβόσβηνε πριν σταθεροποιηθεί σε κόκκινο. Πλέον είναι κίτρινο έπειτα από 2 ώρες φόρτισης.
-
Αφου αλλάζει χρώμα, φορτίζει αλλά μάλλον είναι στα τελευταία της η μπαταρία
-
Τα νέα έχουν ως εξής: Αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο δεν έχει ούτε καν το κόκκινο φωτάκι. Τελείως νεκρό. Any ideas; Είναι η μπαταρία ή έχω κάποιο άλλο θέμα στο κινητό;
-
Δοκίμασε να αλλάξεις τα πάντα (Φορτιστή - Καλώδιο) και άστο για 3 ώρες να δεις αν θα πάρει τα πάνω του.
-
Άλλαξα τα πάντα, φορτιστή, καλώδιο, μπαταρία, πέρασα την νέα ρομ μας κι ακόμη παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Είχε 47% μπαταρία μόλις το πήρα και τώρα βρίσκεται στο 20%. Δε φορτίζει, δε φορτίζει. Το στέλνω πίσω; Η αγορά έγινε από merimobiles πριν 9 μήνες. Υπάρχει κάποιο service center στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη; Οπότε μάλλον δεν έφταιγε η μπαταρία και ίσως είμαι σε λάθος νήμα, πιο σωστά λοιπόν αναφέρω πως το τηλέφωνο δεν φορτίζει.
-
Καλό θα είναι να το πας σε κανένα Service της περιοχής σου να πάρεις μία πρώτη διάγνωση.
Με τα εργαλεία που έχουν εκεί και τα τροφοδοτικά, θα καταλάβουν αν τραβάει καθόλου ρεύμα η μπαταρία σου για φόρτιση.
Να δούμε αν φταίει η μπαταρία που χάλασε ή μήπως έχεις πρόβλημα στην πλακέτα του USB. -
Χαιρετώ σας. Τελικά το τηλέφωνο δεν φορτίζει ούτε με την καινούρια μπαταρία. Το πρόβλημα θα βρίσκεται κάπου αλλού πιθανότατα στο usb που αναφέρεις Δημήτρη. Μπορείς σε παρακαλώ να μεταφέρεις και τις απορίες μου στο κανονικό θέμα; Μην παραπληροφορούνται με το battery drain που αναφέρω τα μέλη του forum. Επόμενη κίνηση να το πάω σε ένα service εδώ κάπου να δω τι θα μου πουν. Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις. Πάντως ο αναγκαστικός αυτός αποχωρισμός από το Mi μου θα μου αφήσει ψυχολογικά κατάλοιπα :)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα