Διαφήμιση

Προβλημα με 3g σε googleplay

• Προβλημα με 3g σε googleplay

Παιδια δεν μπορω να κατεβασω απο το play store εφαργμογες με 3g ,μπορω μονο μεσα απο wifi.Μου βγαζει error 479 και δεν κανει download.Εχω την τελευταια εκδοση της stable ρομ.Δοκιμασα καποιες λυσεις με ορια δεδομενων κλπ αλλα δεν εβγαλα ακρη ,εψαξα και στο google παλι τιποτα.Μπορει καποιος να βοηθησει ;Ευχαριστω.
    • στον φάκελο Εργαλεία τρέχεις το Λήψεις ,
      πάνω δεξιά πατάς το γρανάζι (αν έχεις την V5 rom) , =>χρήση δεδομένων , => Απεριόριστα
      τις τρις τελείες (όταν θα έχεις V6 rom) , => ρυθμίσεις ,=> χρήση δεδομένων , => Απεριόριστα
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Δεν εβγαζα ακρη και φλασαρα την ρομ 4.11.128.Το μονο προβλημα ειναι μετα απο καποιο κλεισιμο η reboot μου βγαζει ενα error οτι το google location σταματησε να δουλευει αλλα δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα.Επισης ενα θεμα που αντιμετωπιζα και πριν και αντιμετωπιζω και τωρα ειναι οτι για ολα τα νουμερα που αρχιζουν απο 210 μου εμφανιζει απο κατω στης πληροφοριες Αθηνα/Πειραιας/Σαλαμινα ενω δεν μενω εκει.Αμα βαλω τηλεφωνα απο επαρχια αναγνωριζει την περιοχη.Τις πρωτες μερες κατι εψαχνα με το gps η με τον Πλοηγο που ειχε μεσα και εψαξα με τυχαια εδω και ετυχε να ειναι πειραια Σαλαμινα.Τι μπορει να φταιει;Ευχαριστω για την βοηθεια.
    • Διαφήμιση
    • ρυθμίσεις / όλα (λογαριασμοί) / google / τοποθεσία
      η Αφαίρεση λογαριασμού και δημιουργία πάλι
      η σβήσε τα δεδομένα
      η ασφάλεια και απόρρητο =>πληροφορίες τοποθεσίας (κοίτα το screenshot )
      Images
      • 1.png

209,83 kB, 1.080×1.920, viewed 176 times

• κάντο , πρώτα backup τις εφαρμογές σου
      εργοστασιακές με απεγκατάσταση των εφαρμογών σου (η από recovery με wipe data factory reset) και φλασάρεις ,
      δοκιμάζεις χωρίς να κάνεις restore τις εφαρμογές σου

θα σε ρωτήσει για τα data ιντερνετ , mb , (χρήση δεδομένων) βάλε αυτά που έχεις

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Εκανα μεσα απο cwm wipe data/factory reset kai wipe chache στο συστημα 1 που δεν ηταν active και μετα install from zip την ρομ.Σωστα δεν τα εκανα ;Ομως το προβλημα παραμενει ολα τα τηλεφωνα με 210 μπροστα τα βγαζει απο Σαλαμινα.
    • Διαφήμιση