Διαφήμιση

14/12/02 Rom problem?

• 14/12/02 Rom problem?

Με την τελευταια ROM 141202 το gosms δεν λαμβανει μηνυματα που μου στελνουν.
      Αν ξερει καποιος κατι.Επισης στα προγραμματα λειπει το default προγραμμα της miui για μηνυματα.

Ευχαριστω
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Αν ξερει καποιος κατι.Επισης στα προγραμματα λειπει το default προγραμμα της miui για μηνυματα.

Ευχαριστω

Φιλε μου και σε εμενα ουτε το gosms αλλα ουτε και το Handcent sms μπορουσε να παρει μυνηματα απο cosmote, απο αλλα κινητα δεχοτανε κανονικα. Με το default προγραμμα ολα καλα, τωρα για ποιο λογο, σε εσενα λειπει δεν ξερω να σου απαντησω.
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

Ο/H charis232 έγραψε:

Ευχαριστω

Φιλε μου και σε εμενα ουτε το gosms αλλα ουτε και το Handcent sms μπορουσε να παρει μυνηματα απο cosmote, απο αλλα κινητα δεχοτανε κανονικα. Με το default προγραμμα ολα καλα, τωρα για ποιο λογο, σε εσενα λειπει δεν ξερω να σου απαντησω.

Το ψαχνω ,δεν καταλαβαινω γιατι λειπει το default προγραμμα,ξαναεβαλα την 14.11.28 και με αυτη το ιδιο προβλημα,δεν παιρνω τα μηνυματα που στελνουν.Και απο αυτη την ROM λειπει το default messaging program.Αν βαλω την 14.11.21 rom ολα καλα.
    • Διαφήμιση