Οκ, νόμιζα απλώς ότι ήθελες να συνδέεις το laptop απευθείας με καλώδιο στην tv, δεν είχα καταλάβει ότι αυτό προσπαθείς να αποφύγεις!! :D:D. Απλώς κατά τη γνώμη μου η απευθείας σύνδεση του pc με την tv είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση, ιδιαίτερα σε streaming αρχείων με υψηλό bitrate, καθώς στο dongle δεν έχεις δυνατότητα για streaming αρχείων με υψηλό bitrate.
Η σύνδεση του laptop με το μηχάνημα είναι σίγουρα εφικτή αναλόγως του λειτουργικού, δλδ με win7, 8, 8.1 σίγουρα έχεις τη δυνατότητα. Τώρα σε ότι αφορά τον τρόπο σύνδεσης, μπορείς είτε να κατεβάσεις την συγκεκριμένη εφαρμογή και να πετάς περιεχόμενο από εκεί είτε να κάνεις screen mirroring απευθείας την συσκευή στην τηλεόραση, αν βέβαια το υποστηρίζει το κινητό/tablet κλπ. Το Redmi Note μου το υποστηρίζει μεν αλλά δεν αξίζει ιδιαίτερα, έχει πολύ έντονο flickering.
From the middle of nowhere to the center of everywhere...
Η σύνδεση του laptop με το μηχάνημα είναι σίγουρα εφικτή αναλόγως του λειτουργικού, δλδ με win7, 8, 8.1 σίγουρα έχεις τη δυνατότητα. Τώρα σε ότι αφορά τον τρόπο σύνδεσης, μπορείς είτε να κατεβάσεις την συγκεκριμένη εφαρμογή και να πετάς περιεχόμενο από εκεί είτε να κάνεις screen mirroring απευθείας την συσκευή στην τηλεόραση, αν βέβαια το υποστηρίζει το κινητό/tablet κλπ. Το Redmi Note μου το υποστηρίζει μεν αλλά δεν αξίζει ιδιαίτερα, έχει πολύ έντονο flickering.
From the middle of nowhere to the center of everywhere...