Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αndroid 5 (Lollipop) για τις Mi-3W & Mi-4 συσκευές

• Οδηγός
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρεις κανείς πολλές deneloper rom ζητάνε κάτι που σχετίζεται με το partition. Τι σημαίνει και πως γίνεται?

Να υποθέσω "partition merging"?? Λόγω απαιτήσεων χώρου ο τρόπος που είναι χωρισμένη η μνήμη της συσκευής δεν πληρεί τις προδιαγραφές. Οπότε απαιτείται τις περισσότερες φορές να γίνουν τα 2 partition => 1 partition.
      Εχω δει την διαδικασία να γινεται με script που φλασάρονται μέσω του recovery. Βεβαια για να πας πίσω στην miui πρέπει να αποκατασταθεί αυτή η "ατασθαλία"..

Ευχαριστώ για την απάντηση σίγουρα δεν είμαι για τέτοια λόγου ασχετοσύνης.
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρεις κανείς πολλές deneloper rom ζητάνε κάτι που σχετίζεται με το partition. Τι σημαίνει και πως γίνεται?

Να υποθέσω "partition merging"?? Λόγω απαιτήσεων χώρου ο τρόπος που είναι χωρισμένη η μνήμη της συσκευής δεν πληρεί τις προδιαγραφές. Οπότε απαιτείται τις περισσότερες φορές να γίνουν τα 2 partition => 1 partition.
      Εχω δει την διαδικασία να γινεται με script που φλασάρονται μέσω του recovery. Βεβαια για να πας πίσω στην miui πρέπει να αποκατασταθεί αυτή η "ατασθαλία"..

Αυτό ακριβώς είναι το partition αλλά είναι εξαιρετικά έυκολο να το κάνεις φλασάροντας από την recovery το ζιπάκι που έχω ανεβάσει: Μετα μπορείς να ξαναγυρίσεις στο παλιό layout του partition φλασάρεις άλλο ζιπ με το stock partition: Το έχω κάνει αρκετές φορές και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.. Την MIUI μπορείς να την περάσεις και στο extended partition 1.2 gb αλλά θα χάσεις την δυνατότητα dual boot.

Αν συνεχίζεις τις δοκιμές δοκίμασε και την XenonHD. Είναι μάλλον η καλύτερη από αυτές που έχω δοκιμάσει και η πιο απροβλημάτιστη. Μετά είναι η Resurrection Remix (κατά την άποψή μου πάντα)
      Files
    • Ο/H gripas4 έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Αυτό ακριβώς είναι το partition αλλά είναι εξαιρετικά έυκολο να το κάνεις φλασάροντας από την recovery το ζιπάκι που έχω ανεβάσει: Μετα μπορείς να ξαναγυρίσεις στο παλιό layout του partition φλασάρεις άλλο ζιπ με το stock partition: Το έχω κάνει αρκετές φορές και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.. Την MIUI μπορείς να την περάσεις και στο extended partition 1.2 gb αλλά θα χάσεις την δυνατότητα dual boot.

Αν συνεχίζεις τις δοκιμές δοκίμασε και την XenonHD. Είναι μάλλον η καλύτερη από αυτές που έχω δοκιμάσει και η πιο απροβλημάτιστη. Μετά είναι η Resurrection Remix (κατά την άποψή μου πάντα)

Έγινε ευχαριστώ πολλή. Το mobile internet έχει καλή απόκριση? γιατί της Mokee είναι σαν τις Miui. Tα προγραμματάκια απλά τα τρέχουμε? έχουν ΟΤΑ?

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην spideman3 ().

• Διαφήμιση
    • Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολύ ίντερνετ από το κινητό, κυρίως WiFi. Όμως το είχα χρησιμοποιήσει με την Resurrection για λίγο και πήγαινε θαυμάσια. Κανένα πρόβλημα ποτέ. Τι εννοείς αν τρέχουμε τα πριγραμματάκια; Τα zipάκια που ανέβασα απλά τα φλασάρεις μέσω ρικοβερυ όπως τις Rom και αλλάζεις το layout του partition. Δεν έχουν κάποιο ΟΤΑ. Είναι μια και όξω!
    • Ο/H gripas4 έγραψε:

Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολύ ίντερνετ από το κινητό, κυρίως WiFi. Όμως το είχα χρησιμοποιήσει με την Resurrection για λίγο και πήγαινε θαυμάσια. Κανένα πρόβλημα ποτέ. Τι εννοείς αν τρέχουμε τα πριγραμματάκια; Τα zipάκια που ανέβασα απλά τα φλασάρεις μέσω ρικοβερυ όπως τις Rom και αλλάζεις το layout του partition. Δεν έχουν κάποιο ΟΤΑ. Είναι μια και όξω!

OK πέρασα την ΧΕΝΟΝHD
      Από το πρωί την δοκιμάζω όντως είναι άψογη. Έχει μέσα τον OTA update παίζει να ξεκινήσουν να δίνουν από εκεί update?

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().

• Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H gripas4 έγραψε:

Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολύ ίντερνετ από το κινητό, κυρίως WiFi. Όμως το είχα χρησιμοποιήσει με την Resurrection για λίγο και πήγαινε θαυμάσια. Κανένα πρόβλημα ποτέ. Τι εννοείς αν τρέχουμε τα πριγραμματάκια; Τα zipάκια που ανέβασα απλά τα φλασάρεις μέσω ρικοβερυ όπως τις Rom και αλλάζεις το layout του partition. Δεν έχουν κάποιο ΟΤΑ. Είναι μια και όξω!

OK πέρασα την ΧΕΝΟΝHD
      Από το πρωί την δοκιμάζω όντως είναι άψογη. Έχει μέσα τον OTA update παίζει να ξεκινήσουν να δίνουν από εκεί update?

Τσεκαρε πως παει η μπαταρια και δωσε info σε μερικες μερες
      Xiaomi mi3
      Oneplus 3
    • Ο/H papakitou έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H gripas4 έγραψε:

OK πέρασα την ΧΕΝΟΝHD

Τσεκαρε πως παει η μπαταρια και δωσε info σε μερικες μερες

Πάντως το πρωί που χρησιμοποίησα mobile internet για 70 λεπτά συνεχώς στο internet από το 100% πήγε στο 80% και η φωτεινότητα στο 70%.
      Images
      • Screenshot_2015-07-16-14-34-35.png

64,5 kB, 450×800, viewed 80 times
      • Screenshot_2015-07-16-14-37-01.png

70,26 kB, 450×800, viewed 77 times
    • Διαφήμιση
    • Δεν ξέρω αν όντως δουλεύει ο OTA στην Xenon γιατί όσο καιρό την είχα εγώ περνούσα τις νέες εκδόσεις χειροκίνητα. Μπορεί να τον έβαλαν τώρα τελευταία. Πάντως, με την AICP που είμαι τώρα ήρθε χθες αναβάθμιση μέσω OTA η οποία κατέβηκε πολύ γρήγορα και εγκαταστάθηκε πολύ εύκολα. Πρέπει να έχεις όμως TWRP Recovery
    • Ο/H gripas4 έγραψε:

Δεν ξέρω αν όντως δουλεύει ο OTA στην Xenon γιατί όσο καιρό την είχα εγώ περνούσα τις νέες εκδόσεις χειροκίνητα. Μπορεί να τον έβαλαν τώρα τελευταία. Πάντως, με την AICP που είμαι τώρα ήρθε χθες αναβάθμιση μέσω OTA η οποία κατέβηκε πολύ γρήγορα και εγκαταστάθηκε πολύ εύκολα. Πρέπει να έχεις όμως TWRP Recovery

Κόλλησε το κινητό δεν αναγνώριζε την sim έκανα wipe & format και προσπάθησα να ξαναπεράσω την rom μέσω adb sideload αλλά δεν έβρισκε την device. Πήγα μέσω fastboat αλλά τίποτα. Επειδή πείραξα το partition να γίνεται αυτό?
      Άκυρο περνάω rom
    • Αndroid 5 (Lollipop) για τις Mi-3W & Mi-4 συσκευές

Ο/H gripas4 έγραψε:

Τελικά τι έγινε; Ποτέ δεν είχα θέμα με την sim στην Xenon. Όλα καλά τώρα;

Ναι χωρις λογο αλλά έβαλα την aicp.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Και η AICP πάει καλά έως τώρα. Έχω περάσει και τον Xcelerate Kernel που διαβάζω καλά λόγια και δίνει καλή διάρκεια μπαταρίας.Αύριο θα ξέρω πώς έχει πάει. Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει ως τώρα είναι ότι δυσκολεύομαι να κάνω τεστ Antutu. Εκεί που κάνω το τεστ το τηλεφωνο νεκρώνει και πρέπει να πατήσω το κουμπί έναρξης παρατεταμένα για να επανέλθει. Αυτά τα τεστ που έχω κατορθώσει να τελειώσω μου έχουν βγάλει σκορ κοντά στα 44000.