Ο/H Deus164 έγραψε:
τις τελευταίες μέρες έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι rom έχω βρει να κυκλοφορεί στο net
αρκετές είχαν διαφορα θέματα, reboot χωρίς λόγο, όταν με καλούσαν πάγωνε η συσκευή και δεν έκανε τίποτα, ο cpu ακόμα και στην αναμονή δούλευε πάνω από 40 η 50% αργούσε πολύ να bootarei η μερικές φορες δεν έκανε boot ποτε και διαφορα αλλα...
Η τελευταία που δοκιμάζω σχεδόν 3 μέρες τώρα μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη [NEW][UPDATED][SHARE] CM12.1 BETA_2 - MI 3/4 W / C Enhanced Version Of Android - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
δεν έχω βρει κάποιο σοβαρό bug το μονο που έχω εντοπίσει είναι με την αναπαραγωγή των video που βγάζω δεν μπορεί να τα αναπαράγει δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της εφαρμογής της κάμερας η του προγράμματος αναπαραγωγής viideo δεν το έχω ψάξει
σχετικά με την μπαταρία αν και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα γιατί δεν έχω αφήσει την συσκευή από τα χερια μου έχω την εντύπωση ότι κρατάει καλύτερα όχι μονο από τις άλλες rom με 5.x android ίσως και από τη miui
με φόρτιση στο 100% έτρεχα 4 test antutu απανωτά και η μπαταρία έπεσε μονο στο 90% μου έδωσε score από 46000+ μέχρι και σχεδόν 48000
Εγώ έχω του Ivan στο mi4... Λέω να δοκιμάσω αυτήν που λες εσύ...
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...