Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αndroid 5 (Lollipop) για τις Mi-3W & Mi-4 συσκευές

• Οδηγός
    • Ο/H pkatsaras έγραψε:

Έχω κι εγώ του Ivan, χθες και σήμερα μου έκανε 2 random reboot. Επίσης, δε μπορώ να στείλω και να λάβω αρχεία από bluetooth, αν και κάνει pair.
      @aleksgiab εσένα είναι όλα ΟΚ;

Μια χαρά πάει...
      Δύο ακόμα screenshot...
      Με νόημα...
      Images
      • Screenshot_2015-04-23-09-33-24.png

134,42 kB, 450×800, viewed 115 times
      • Screenshot_2015-04-21-08-59-29.png

101,05 kB, 450×800, viewed 120 times
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Χθες είδα video πως περνάμε την cw12.1 και την πέρασα πέραν των γραφικών (material) που με εντυπωσίασαν προσωπικά κατά άλλα ξαναγύρισα στην miui γιατί είναι ποιο λειτουργική στην καθημερινότητα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνω στο κινητό (ίσως συνήθισα την miui). Θέλω να ρωτήσω στην CW12.1 έχουμε root? αν ναι χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να δώσουμε δικαιώματα root σε εφαρμογές? και αν δεν έχει root πως το περνάμε? Γιατί θέλω να έχω στο system1 την miui και system2 lollipop μέχρι να μας την δώσει η xiaomi.
    • Καταρχάς δεν πρέπει να έχεις miui system 1 και lollipop system 2...πρέπει να γίνει το αντίθετο.
      Ναι γίνεται να έχεις το root στην lollipop και το κάνεις flashάροντας το supersu.zip που θα βρείς λογικά εκεί που κατέβασες και την CM12.1
      Έκανες το repartition στα 1.2Gg που χρειάζεται για να βάλεις την CM12.1; Σου λειτούργησε σωστά μετά το swap μεταξύ των roms και κυρίως η MIUI;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Καταρχάς δεν πρέπει να έχεις miui system 1 και lollipop system 2...πρέπει να γίνει το αντίθετο.
      Ναι γίνεται να έχεις το root στην lollipop και το κάνεις flashάροντας το supersu.zip που θα βρείς λογικά εκεί που κατέβασες και την CM12.1
      Έκανες το repartition στα 1.2Gg που χρειάζεται για να βάλεις την CM12.1; Σου λειτούργησε σωστά μετά το swap μεταξύ των roms και κυρίως η MIUI;

Τίποτα από αυτά κατέβασα τα δυο αρχεία έκανα wipes και instail την room cargo μετά βγήκε μια επιλογή και την πάτησα utersate (μάλλον) και μετά το gapps περίμενα λίγα λεπτά. Λειτούργησε κανονικά.
    • Καλημέρα στο φόρουμ. Σας κουράζω ξέρω αλλά χρησιμοποίησα την lollipop της CW 12.1 - 5.1.1 για δυο (2) ημέρες όπως είπα ποιο πάνω εντυπωσιακά γραφικά. Από κατανάλωση μπαταρίας όμως κάνοντας χρήση 3G+ ή WiFi για μένα πλήρη απογοήτευση. Από 99% με 3G+ χρήση ελαφριά για 5 λεπτά μετά καμιά ώρα ανοικτά χωρίς χρήση στο 92%. Είμαι σε cafe και χωρίς σκέψη ξανά πέρασα την δική μας.
    • Με το σήμα 3g ή Η είχε κανείς θέμα? γιατί εγώ έχω. Δηλαδή άνοιξα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας μετά προτιμώμενος τύπος δικτύου επιλέγω 3g και σχεδόν μονίμως είμαι στο G. Από περιέργεια ακριβώς δίπλα έβαλα ένα xperia U και είχε H. Στο φόρουμ με την room που Ιβάν διάβασα ότι αργεί το 3G αλλά δικαιολογήτε τόση διαφορά? Και επίσης στου Ιβαν δεν μπορώ να βάλω δικό μου rigntone στις ειδοποιήσεις.
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Με το σήμα 3g ή Η είχε κανείς θέμα? γιατί εγώ έχω. Δηλαδή άνοιξα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας μετά προτιμώμενος τύπος δικτύου επιλέγω 3g και σχεδόν μονίμως είμαι στο G. Από περιέργεια ακριβώς δίπλα έβαλα ένα xperia U και είχε H. Στο φόρουμ με την room που Ιβάν διάβασα ότι αργεί το 3G αλλά δικαιολογήτε τόση διαφορά? Και επίσης στου Ιβαν δεν μπορώ να βάλω δικό μου rigntone στις ειδοποιήσεις.

σε πολλα θρεντς το αναφερουνε αυτο προβλημα,και αυτος ηταν ο κυριος λογος που δεν την εβαλα τελικα. για τα ringtones κατεβασε το zedge απο το google play
    • Διαφήμιση
    • Λοιπόν δοκίμασα σχεδόν όλες της rom με την lollipop ( Ivan, Xenon HD, CM 12.1 beta4, blissop )το συμπέρασμα μου ένα σαν την μαμά rom δεν έχει. Όλες οι άλλες θα έχουν και κάποιο πρόβλημα. Τέρμα πλέον τα πειράματα. Ι
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Λοιπόν δοκίμασα σχεδόν όλες της rom με την lollipop ( Ivan, Xenon HD, CM 12.1 beta4, blissop )το συμπέρασμα μου ένα σαν την μαμά rom δεν έχει. Όλες οι άλλες θα έχουν και κάποιο πρόβλημα. Τέρμα πλέον τα πειράματα. Ι

και οι μαμα προβληματα εχουν. ειναι θεμα προτιμησης ποιο προβλημα σε ενοχλει λιγοτερο :D
    • Ο/H Tanner έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Λοιπόν δοκίμασα σχεδόν όλες της rom με την lollipop ( Ivan, Xenon HD, CM 12.1 beta4, blissop )το συμπέρασμα μου ένα σαν την μαμά rom δεν έχει. Όλες οι άλλες θα έχουν και κάποιο πρόβλημα. Τέρμα πλέον τα πειράματα. Ι

και οι μαμα προβληματα εχουν. ειναι θεμα προτιμησης ποιο προβλημα σε ενοχλει λιγοτερο :D

Ο/H Tanner έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Όντως όπως τα λες είναι αλλά από τον Ιούλιο του 2014 η ποιο αποτυχημένη rom ήταν η 5.5.1. Η οποία με έκανε να δω πως είναι να είσαι με άλλες rom. Με αγανάκτησαν οι άλλες σε τέτοιο σημείο που δεν υα ξαναδοκιμασω πολλά προβλήματα έχουν.
    • ναι και εγω συμφωνω στο θεμα της απογοητευσης, γιατι πλεον με τα κινητα ετσι οπως τα εχου(με)ν κανει μπλικι μπλικι κλπ εχουμε χασει το νοημα του κινητου τηλεφωνου, που στο κατω κατω αυτο ειναι το νοημα του,να ειναι αξιοπιστο να βρεις η να σε βρει καποιος με τηλεφωνικη κληση,και ειδικα "εμεις" που το εχουμε και σαν εργαλειο δουλειας. αν θελεις την γνωμη μου,βαλε stable 4.2.0 και δεν θα ξαναπαραπονεθεις.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση, είχα κάνει true dual boot και εγώ, και πλέον, επειδή δεν χρησιμοποιώ καθόλου το system 1 (lollipop) και είμαι μόνο στην miui v6 GTV-5.1.9, ξέρει κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω απο το κινητό την lolipop, και να έχω μόνο miui, και επίσης, να κάνω update στην miui χωρίς να χάσω τίποτα?

Πέρα απο τα βασικά, sms, εικόνες και όλα αυτά, έχω και ένα theme κλπ. Τέσπα, γίνεται να κάνω update χωρίς να αλλάξει κάτι και χωρίς να χάσω κάτι? Και γενικά γίνεται να έχω πλέον μόνο miui στο system 1?

Αν ναι, καθοδηγήστε με λίγο παρακαλώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.