Διαφήμιση

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ SMS!

• ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ SMS!

χαιρετω ολη την παρεα,

λοιπον εχω εγκατεστημενο το hangouts.σημερα παρατηρησα ότι πατωντας το κυκλακι μηνυματων διπλα στο ονομα μιας επαφης για να στειλω μνμ δεν με βγαζει απευθειας στο hangouts όπως πρεπει κανονικα αλλα στην προεγκατεστημενη εφαρμογή μνμ του κινητου!εννοείται ότι το hangouts εχει ηδη οριστει ως η κυρια εφαρμογή μηνυματων,κοιταξα και στα δικαιώματα αλλα κ εκει όλα ηταν οκ.εχει ιδεα κανεις τι μπορει να γινεται?το απεγκατεστησα το εβαλα παλι αλλα χωρις αποτέλεσμα

ΥΓ:καθαρα ενημερωτικα,πριν λιγο καιρο ειχα ανοιξει θεμα για το youtube,τελικα δεν διορθωθηκε ποτε αν κ εκανα εκκαθαριση δεδομενων.τελικα το εβγαλα κ μπαινω κατευθείαν από το internet κ ησυχασα..
    • Σύμφωνα με αυτά που αναφέρεις, η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι το κυκλάκι (ειδικά αν είναι μπλε χρώμα που σημαίνει ότι ο αποδέκτης του μηνύματος έχει ενεργό στο Mi cloud τα μηνύματα όπως και συ) σε πηγαίνει στην "μαμά" εφαρμογή του κινητού για να στείλεις δωρεάν μήνυμα μέσω Internet ( Mi message).
      Σε αυτή την περίπτωση και το χρώμα στο κείμενο των μηνυμάτων θα είναι μπλε αντί κίτρινο.

EDIT: Κάτι με έτρωγε και έκανα μια δοκιμή τώρα. Ότι και να κάνω και σε εμένα την "μαμά" εφαρμογή ανοίγει και ας έχω προεπιλεγμένο το handcent SMS. Δεν το είχα προσέξει ποτέ. Φαίνεται ότι το κυκλάκι είναι συντόμευση για την μαμά εφαρμογή μόνο ή ανακάλυψες κάποιο bug :)

Μια που το έγραψα, αφήνω και το παραπάνω κείμενο για όσουν δεν ξέρουν για τα δωρεάν SMS.
    • Μετά από λίγο ψάξιμο και στα άλλα MIUI forum, βρίσκω αναφορές για αυτό το θέμα από το 2013 χωρίς να βρίσκω κάποια λύση.
      Με πάγωμα της ενσωματωμένης εφαρμογής μηνυμάτων και με ταυτόχρονη προεπιλογή άλλη εφαρμογή από Google play, το κυκλάκι απλά δεν κάνει τίποτα όταν το πατάς. Δυστυχώς λοιπόν, φαίνεται ότι είναι μόνο για την ενσωματωμένη εφαρμογή μηνυμάτων :(
    • Διαφήμιση
    • όχι το κυκλακι είναι γκρι δεν εχει καποιο χρωμα.Το περιεργο είναι ότι μεχρι προχθες μια χαρα με εβγαζε στο hangouts hmm !τι να πω,ισως εγινε καμια αναβαθμιση κ πλεον σε βγαζει στη 'μαμα' εφαρμογή.οποτε τωρα μπαινω στο hangouts κ από εκει βρισκω το ονομα κ στελνω sms.
      σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση σου φιλε μου. :thumbup: