Διαφήμιση

Φθηνότερα, αλλά ΓΝΗΣΙΑ Pistons

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H arist1976 έγραψε:

Τι ευγενικός κύριος που είστε!!! Αυτά παράγγειλα Wish | Top Quality 100% New XIAOMI Piston Earphone Headphone Headset Silver White Gold with Mic for MI2 MI2S MI2A Samsung HTC (Μέγεθος: S, Χρώμα: Ασημί & Χρυσαφί)
      Είναι τα pistons V2. Να πάρε να διαβάσεις και ένα μικρό review ΕΔΩ, από ένα μέλος του φόρουμ. Είμαι σίγουρος ότι θα τα βολευτείς!
      Βασικά ήρθανε τα ακουστικά αλλά το αριστερο είναι ελλατωματικο. Δεν κάνει επαφή το καλώδιο και δεν ακούγεται. Εκτος αυτού μαλλον είναι fake. Μου τη φέρανε τα κινεζάκια.. Δεν πειράζει, καλά να ήμαστε.
    • Ο/H arist1976 έγραψε:

Βασικά ήρθανε τα ακουστικά αλλά το αριστερο είναι ελλατωματικο. Δεν κάνει επαφή το καλώδιο και δεν ακούγεται. Εκτος αυτού μαλλον είναι fake. Μου τη φέρανε τα κινεζάκια.. Δεν πειράζει, καλά να ήμαστε
      Λυπάμαι για το 'ατύχημα' σου ,ΟΛΟΙ την έχουμε πατήσει ....αυτό που θα σου πρότεινα είναι να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω ...δεν πρέπει να αφήνουμε τους απατεώνες να !
      σουλατσάρουν ανενόχλητοι !
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Ο/H mankap έγραψε:

Ο/H arist1976 έγραψε:

Βασικά ήρθανε τα ακουστικά αλλά το αριστερο είναι ελλατωματικο. Δεν κάνει επαφή το καλώδιο και δεν ακούγεται. Εκτος αυτού μαλλον είναι fake. Μου τη φέρανε τα κινεζάκια.. Δεν πειράζει, καλά να ήμαστε
      Λυπάμαι για το 'ατύχημα' σου ,ΟΛΟΙ την έχουμε πατήσει ....αυτό που θα σου πρότεινα είναι να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω ...δεν πρέπει να αφήνουμε τους απατεώνες να !σουλατσάρουν ανενόχλητοι !
      Έκανα dispute στο paypal αλλά τους έγραψα μόνο για το πρόβλημα του ακουστικού και οτι μαλλον ειναι απομιμηση και θα το ελεγξω. Ελπίζω να μην κάνουνε και αυτοί τους ''Κινέζους''. Οχι γα τα 14ευρω, αλλά για το γαμώτο. Καταλαβαίνεις..
    • Διαφήμιση