Φθηνότερα, αλλά ΓΝΗΣΙΑ Pistons
-
-
Κάνω Copy & Paste απο το site @caeser
Σε ενδιαφέρει να εργαστείς για μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο;
Το Wish είναι μια επαναστατική κοινωνική πλατφόρμα μέσα από την οποία ανακαλύπτεις νέα προϊόντα, τα συλλέγεις και τα μοιράζεσαι με τους φίλους σου.
Τελικά τί είναι αυτό το μαγαζί?? -
Ο/H Bodai έγραψε:
Σε ενδιαφέρει να εργαστείς για μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο;
Το Wish είναι μια επαναστατική κοινωνική πλατφόρμα μέσα από την οποία ανακαλύπτεις νέα προϊόντα, τα συλλέγεις και τα μοιράζεσαι με τους φίλους σου.
Τελικά τί είναι αυτό το μαγαζί??
Τι να σου βρε φίλε, εγώ πατάω το URL που έχω δώσει και με βγάζει στο site "https://www.wish.com/" στη σελίδα που φαίνεται απο κάτω:
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Τελικά τί είναι αυτό το μαγαζί??
Εναλλακτικά, πήγαινε στο Wish - Οι Αγορές Έγιναν Διασκέδαση και στο πλαίσιο αναζήτησης δώσε τη λέξη "xiaomi"... Θα σου βγάλει τα ακουστικά Pistons πρώτο αποτέλεσμα... -
Βρε σε πειράζω...
Μάλλον είναι μια απο αυτές τις καινούργιες εταιρίες που δεν έχουν βρεί ακόμα τον "δρόμο" τους και πλασάρονται με όποιο τρόπο φανταστείς..
Απλά έχει πλάκα να ψάχνεις για πιστόνια και να πέφτεις σε "επαναστατική κοινωνική πλατφόρμα" -
Ο/H Bodai έγραψε:
Βρε σε πειράζω...Μάλλον είναι μια απο αυτές τις καινούργιες εταιρίες που δεν έχουν βρεί ακόμα τον "δρόμο" τους και πλασάρονται με όποιο τρόπο φανταστείς..
Απλά έχει πλάκα να ψάχνεις για πιστόνια και να πέφτεις σε "επαναστατική κοινωνική πλατφόρμα"
Τελικά δεν είναι ένα κατάστημα, αλλά πλατφόρμα Online shops, κάτι όπως το ebay (σε μικρογραφία) ή το aliexpress, και μάλιστα έχει και εφαρμογή στο Google Play, όπως νέο Yellowday της Τράπεζας Πειραιώς... Απ'ότι είδα δεν πουλάει κινητά, αλλά διάφορα άλλα μικρογκατζετάκια και φυσικά πληθώρα από ρούχα, παπούτσια κ.λ.π... Ωστόσο μεταξύ των πολλών άλλων υποστηρίζεται και απο το PayPal και αυτό του δίνει μια δυναμική, όσο αφορά την αξιοπιστία του... -
Φίλε μου είναι γνήσια είπες, δουλεύουν σε νοτε 2(αν ξέρεις). Βασικά παράγγειλα το νοτε3 και θα ήθελα να μάθω, μη τα πάρω τζάμπα.
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Φίλε μου είναι γνήσια είπες, δουλεύουν σε νοτε 2(αν ξέρεις). Βασικά παράγγειλα το νοτε3 και θα ήθελα να μάθω, μη τα πάρω τζάμπα.
Λοιπόν, τα πιστονάκια στο παραπάνω ποστ είναι ΠΕΡΥΣΙΝΑ... δεν ξέρω πλέον εάν υπάρχουν ή κυκλοφορούν και σε τι τιμή... Το ποστ είναι ακριβώς είναι χρόνο πίσω.(Δεκ 16th 2014). Για πιό φρέσκα ακουστικά, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ποστ... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Λοιπόν, τα πιστονάκια στο παραπάνω ποστ είναι ΠΕΡΥΣΙΝΑ... δεν ξέρω πλέον εάν υπάρχουν ή κυκλοφορούν και σε τι τιμή... Το ποστ είναι ακριβώς είναι χρόνο πίσω.(Δεκ 16th 2014). Για πιό φρέσκα ακουστικά, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ποστ...
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Γαμώτο, τα παράγγειλα 13,30Ε από το wish. Όποιος βιάζεται... ίσως σκοντάψει.
Άντε με το καλό να παραλάβεις! -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Γαμώτο, τα παράγγειλα 13,30Ε από το wish. Όποιος βιάζεται... ίσως σκοντάψει.
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0