Μπήκε και το FYROM στην θέση του επιτέλους !! 
Άντε βρε παιδιά, κάντε τώρα ένα ομαδικό NTOY ... hail

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H velissarios1 έγραψε:
Απ' ότι φαίνεται στην ψηφοφορία οι περισσότεροι έχουν 20-30 credits γεγονός που καταδεικνύει οτι πολλά μέλη του en miui γράφτηκαν τελευταία στιγμή μόνο και μόνο για την συγκεκριμένη δημοσκόπηση. Και μεις το ίδιο κάναμε αλλά και πολλοί άλλοι.
Το πιο αδιάβλητο θα ήταν να απαγορευτεί το δικαίωμα ψήφου στις νέες εγγραφές στο en miui μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας.
Ο/H mike-doc έγραψε:
Εμένα ενώ μου λέει ότι έχω ψηφίσει και μου δείχνει τα αποτελέσματα, το όνομα χρήστη μου δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς που έχουν ψηφίσει. Τι παίζει;
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τους έστειλα το παρακάτω :
Gentlemen ,
l am rather disappointed to report that l was expecting from an official site of Miui to be knowlegeable of United Nation's member states and their official names and
that state such as Mecedonia does not exist . The official designation of the state in question is "The former Yugoslav Republic of Macedonia" , "Fyrom" for short .
l trust you will set to rights your list accordingly .
Sincerely,
Unquote
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H mike-doc έγραψε:
Εμένα ενώ μου λέει ότι έχω ψηφίσει και μου δείχνει τα αποτελέσματα, το όνομα χρήστη μου δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς που έχουν ψηφίσει. Τι παίζει;
Μήπως έχεις λογαριασμό με άλλο όνομα στην Xiaomi απο οτι εδώ στο φόρουμ μας ;
Ο/H mike-doc έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H mike-doc έγραψε:
Μήπως έχεις λογαριασμό με άλλο όνομα στην Xiaomi απο οτι εδώ στο φόρουμ μας ;
Ναι ισχύει, για κάποιον λόγο έχω κάτι αριθμούς για usernameΈχω ψηφίσει κανονικά και εγώ τελικά
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπήκε και το FYROM στην θέση του επιτέλους !! ;)