Done και απο εμένα! Άντε να δούμε! Καλή τύχη παιδιά και συνεχίστε την δουλειά που κάνετε με το ίδιο μεράκι!
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014
-
-
Πότε τελειώνει η ψηφοφορία, αργεί ακόμα?
Αιντεεεεεε σφυρατο τωρα που είμαστε τριτοι.... -
+1
Με username HopeAndr
-
OffTopicΜα καλά εγώ που έχω δουλίτσα ακόμη στο Φόρουμ.
Εσείς ύπνο δεν έχετε βρε ? -
ON topic
όχι βλέπουμε την ψηφοφορία( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Θα ξυπνήσουν σε λίγο οι Ινδονήσιοι, και θα τους έρθει ταμπλάς. golly
Εκεί που ήταν με 30+ ψήφους μπροστά τώρα βρέθηκαν με 12+ πίσω .... rofl -
-
Πάντως και τώρα το πρωί παραμένουμε στην 3η θέση! Προσοχή, το πρώτο email δεν μου ήρθε στα κύρια αλλά σε υποκατηγορία στο gmail,στις προσφορές. Επίσης όλα τα μηνύματα έρχονται σαν contact. Πιστεύω καλό θα ήταν ν'αλλάξει σε miui Hellas ή κάτι τέτοιο να δείχνει από που έρχεται. Το συγκεκριμένο, εύκολα θα το έσβυνα, αν δεν το άνοιγα από περιέργεια.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Έφυγε ένα vote και από εμένα.
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Πάντως και τώρα το πρωί παραμένουμε στην 3η θέση! Προσοχή, το πρώτο email δεν μου ήρθε στα κύρια αλλά σε υποκατηγορία στο gmail,στις προσφορές. Επίσης όλα τα μηνύματα έρχονται σαν contact. Πιστεύω καλό θα ήταν ν'αλλάξει σε miui Hellas ή κάτι τέτοιο να δείχνει από που έρχεται. Το συγκεκριμένο, εύκολα θα το εσβηνα, αν δεν το άνοιγα από περιέργεια.
Και σε μένα το ιδιο, εγώ έχω βγει στην ζητιανιά για κανα ψήφο εχθές βρήκα τον φίλο μου "kimon" και τον έβαλα στο λούκι ήταν η ψήφος που περάσαμε στην τρίτη θέση δεν είχε λάβει κανένα email από το φόρουμ μου είπε...
Τώρα γράφομαι με τις γυναικάς μου τα στοιχεία να σταυρώσουμε άλλον έναXiaomi 13 -
-
+1 ακόμα με username (Labros) 188 τωραXiaomi 13
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0