Βρωμαει η όλη φάση....
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014
-
-
Μη σας παραξενεύει,
τα ίδια έγιναν και ένα χρόνο πριν. -
Πέρυσι σε τι θέση ήμασταν?
-
-
Σημαντική (για να μην πω συμπαντική) βελτίωση!
-
Καλημέρα. Το θέμα λέει έχει κλείσει. 305 εμείς, 303 Ινδονησία!!! Θέλω να δω τα επίσημα αποτελέσματα ποια θα είναι!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Γιατρέ νυχτερινή σήμερα;Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Όχι ξυπνάω νωρίς. Αύριο εφημερεύω, ανήμερα, έχω γενική εφημερία, εξωτερική.
Βλέπω υπάρχει και αυτό το θέμα σχετικά με την ψηφοφορία ->
MIUI Fan Site Awards 2014: Introducing MIUI Global Fan Sites - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum - MobileΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευήΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην maddoctor ().
-
Ωραία εγώ δουλεύω όλες τις ημέρες βράδυ 23:00-07:30 αλλά στο γραφείο δεν προβλέπεται γιατί αυτές τις ημέρες έχει πολύ ξύλο. Τρώνε πάρα πολύ, υπολόγισε γύρω στα 1200 covers την ημέρα ( νύχτα ) ήθελα να πω. Καλά Χριστούγεννα.Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Ακόμα και έτσι οι Ινδονήσιοι έφαγαν σκόνη.Θα πρέπει όμως να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής της ψηφοφορίας καθώς θυμίζει φοιτητικές εκλογές και αποτελέσματα που ανακοινώνει η κάθε παράταξη.
-
Η τρίτη θέση είναι πλέων γεγονός, όσο και αν το τράβηξαν από τα μαλλιά οι Ινδονήσιοι κολοτουμπάκιδες.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
αντε και πρωτια του χρονου!!! συγχαρητηρια παντως για ολους!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0