Θα σαρώσουν τα πάντα οι Κινέζοι... Δε θα μείνει τίποτα όρθιο. Έχουν κάνει απίστευτα τεχνολογικά άλματα σε σχέση με πριν 5-6 χρόνια, έχουν αφομοιώσει πλήρως την τεχνογνωσία της δύσης και πλέον καινοτομούν σε αυτούς τους τομείς και οι ίδιοι.
Η Xiaomi ετοιμάζεται να εισέλθει και στον χώρο του αυτοκινήτου ;
-
-
κάποτε λέγαμε κινέζικο προϊόν , θα κρατήσει μια μέρα ?
σε λίγο θα λέμε , να πουλήσω το αμάξι μου να πάρω Κινέζικο
,
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Εξού και μια κινέζικη παροιμία που λέει (ο θεός έφτιαξε τον άνθρωπο ,και όλα τα άλλα φτιάχτηκαν στην Κίνα)
Καλό ..!!! rofl -
Ο/H tora33 έγραψε:
κάποτε λέγαμε κινέζικο προϊόν , θα κρατήσει μια μέρα ?
σε λίγο θα λέμε , να πουλήσω το αμάξι μου να πάρω Κινέζικο
,
Για αμαξι δε ξέρω, αλλά το επόμενο κινητό μου πάλι κινέζικο θα είναι. -
Ο/H makymro έγραψε:
Για αμαξι δε ξέρω, αλλά το επόμενο κινητό μου πάλι κινέζικο θα είναι.
Μα έτσι και αλλιώς το 90% των συσκευών στην Κίνα φτιάχνεται ... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H makymro έγραψε:
Για αμαξι δε ξέρω, αλλά το επόμενο κινητό μου πάλι κινέζικο θα είναι.
Μα έτσι και αλλιώς το 90% των συσκευών στην Κίνα φτιάχνεται ...
Αφού ξέρεις τι εννοώ. -
Xiaomi Electric car now could be a reality thanks to change in China policy
Xiaomi Electric car now could be a reality thanks to change in China policy — Xiaomi-mi™Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αν έχει και αυτό updates κάθε βδομάδα, τότε θα το πάρω
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μουΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Τι γίνεται ; Και η Αpple λέει οτι θέλει να παράγει ηλεκτρικά αυτοκίνητα μάλλον έφτασε στο ταβάνι η εξέλιξη τον κινητών και στρέφονται τώρα εκεί enikos.gr - Διεθνή: Η Apple στοχεύει στην παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων από το 2020 - ΒΙΝΤΕΟ
-
Κι αυτά κινητά είναι, αλλά με ρόδες.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Εγώ πάντως δεν θα έλεγα όχι σε αυτό εδώ -> Regera
Ένα από τα περίπτερα που κλέβει την παράσταση στην 85η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι αναμφίβολα αυτό της Koenigsegg. Η Regera (σημ: μεταφράζεται ως… αυτή που θα βασιλέψει) δεν διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων αλλά σύστημα Direct Drive. Μία καινοτομία που έχει πατεντάρει ο ισχυρός άνδρας της μάρκας, Christian von Koenigsegg και που αποτελεί ένα βασικό στοιχείο αλλά ανάμεσα στα πολλά που κάνουν το νέο του δημιούργημα να ξεχωρίζει. Βλέπετε, ζυγίζει 1420 κιλά αλλά προσφέρει 1500+PS από τη συνέργειά ενός Twin-Turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 5.0 lt που προσφέρει τα 1100 εξ αυτών και τριών ηλεκτροκινητήρων. Αριθμοί που οδηγούν σε ακόμα πιο εντυπωσιακούς αριθμούς, όπως την τρομακτική επιτάχυνση της Regera που σύμφωνα με τον κατασκευαστή, κάνει τα 0-400 σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα! Όπως αντιλαμβάνεστε, εξίσου διαστημική είναι και η τελική ταχύτητα του νέου μοντέλου της Koenigsegg με το ταχύμετρο να ανεβαίνει μέχρι και τα… 400 km/h! Στον αντίποδα, μπορεί να κινηθεί μόνο χάρη στην ηλεκτρική ισχύ της μπαταρίας της για 35 χιλιόμετρα.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες