Καλησπέρα στην κοινότητα! Έχω το to RedMi Note και εδώ και μερικές μέρες στις ειδοποιήσεις μου εμφανίζει το μήνυμα:Σφάλμα σύνδεσης για τον λογαριασμό.... Επιλέγοντας το μήνυμα μου εμφανίζει ένα πλαίσιο που ζητάει τον κωδικό από τον λογαριασμό μου. Το πρόβλημα είναι ότι παρόλο που βάζω τον σωστό κωδικό δεν τον δέχεται. Επίσης πατάω την επιλογή "ξέχασα τον κωδικό" μου στέλνουν καινούργιο αλλά και πάλι δεν τον δέχεται, καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;
Redmi Note-Σφάλμα σύνδεσης για τον λογαριασμό
-
-
Προσπάθησε να κάνεις ανάκτηση του λογαριασμού σου απο το PC σου και όχι απο το τηλ.
-
Κάνε αυτό που σου λέει ο Bodai και επίσης ενεργοποίησε τα cookies στο PC σου, όταν κάνεις αυτή τη δουλειά (αν δεν τα έχεις ήδη ενεργοποιημένα).
-
Σας ευχαριστώ και τους δύο για το ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς πάλι δεν μπαίνει στο account ακόμα και με τον καινούργιο κωδικό που μου στέλνει.
-
Καμία άλλη ιδέα;
-
Μπορείς να μπεις στο λογαριασμό σου από τον υπολογιστή όπως σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω?
-
Δηλαδή πληκτρολογείς σωστά τον τηλεφωνικό σου αριθμό (με το +30 μπροστά) και το κωδικό που σου στέλνουν και δεν μπαίνει? (sorry που περιγράφω τα αυτονόητα, αλλά καμμιά φορά... ξέρεις...)
Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο... Αν και καμμιά φορά ο server τους κάνει "κόλπα" που διορθώνονται σε λίγες ημέρες. -
Άλλες επιλογές που έχεις, εάν τελικά δεν τα καταφέρεις είναι:
1. Είτε να φτιάξεις νέο λογαριασμό δίνοντας e-mail account αντί για αριθμό κινητού εάν δεν το δέχεται, λόγω του ότι ήδη υπάρχει. Αν και δεν αποκλείεται να τον δεχτεί.. Προσπάθησε εάν θέλεις. ΕΔΩ
2. Είτε να προσπαθήσεις να κάνεις reset το password (πας σε αυτή τη διεύθυνση) ή ...
3. Εάν απελπιστείς εντελώς ζήτα απο την Xiaomi να σου σβήσουν το λογαριασμό (στείλε αίτημα διαγραφής του λογαριασμού σε αυτό το e-mail: service.sg@xiaomi.com). Και μετά μπορείς να φτιάξεις νέο λογαριασμό... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0