ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλά να πάθεις! για κανα ρόζ εψαχνα , αλλα θα της παρω το χρυσο μαλλον
Back cover Hongmi 1s
-
-
Ο/H fagib2002 έγραψε:
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλά να πάθεις! για κανα ρόζ εψαχνα , αλλα θα της παρω το χρυσο μαλλον
Πολύ ωραία και τα 2.. κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι για το δικό μου.. -
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Ο/H fagib2002 έγραψε:
Πολύ ωραία και τα 2.. κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι για το δικό μου..
Πάντως σαν της μάνας του το cover ...κανένα μεχρι τώρα! Και έχω δοκιμάσει μπόλικα... (Για το 1s μιλάω) -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H fagib2002 έγραψε:
Πάντως σαν της μάνας του το cover ...κανένα μεχρι τώρα! Και έχω δοκιμάσει μπόλικα... (Για το 1s μιλάω)
Λογικό.. αλλά το ότι ήταν διαθέσιμο μόνο σε μαύρο-γκρι όταν το πήρα δεν ήταν και ότι το καλύτερο για μενα.. -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H fagib2002 έγραψε:
Πάντως σαν της μάνας του το cover ...κανένα μεχρι τώρα! Και έχω δοκιμάσει μπόλικα... (Για το 1s μιλάω)
Λογικό.. αλλά το ότι ήταν διαθέσιμο μόνο σε μαύρο-γκρι όταν το πήρα δεν ήταν και ότι το καλύτερο για μενα..
Έχεις απόλυτο δίκιο! Τώρα κυκλοφορεί, όπως ξέρεις σε διάφορα χρωματάκια! Το κίτρινο της κόρης μου είναι "αστέρι"!
-
OffTopicΠροσοχή με τις παραθέσεις των παραθέσεων ΩΩΩΩΩ παράθεση.
Μπορείτε απλά να μαρκάρετε μόνο το κείμενο που σας ενδιαφέρει ή όσα σας ενδιαφέρουν
και μετά ή απλά πάτε κατευθείαν σε απάντηση ή πατάτε κάτω δεξιά το κουμπάκι των παραθέσεων με τον αριθμό αυτών που έχετε κάνει, και επιλέγετε ποιές θα βάλετε στο κείμενο.
Έτσι έκανα εγώ τις παραθέσεις κάτω χωρίς να βάζω άσχετες την μία μέσα στην άλλη.....
Λογικό.. αλλά το ότι ήταν διαθέσιμο μόνο σε μαύρο-γκρι όταν το πήρα δεν ήταν και ότι το καλύτερο για μενα..
Ο/H caeser έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο! Τώρα κυκλοφορεί, όπως ξέρεις σε διάφορα χρωματάκια! Το κίτρινο της κόρης μου είναι "αστέρι"! -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έτσι έκανα εγώ τις παραθέσεις κάτω χωρίς να βάζω άσχετες την μία μέσα στην άλλη...
-
Σκληρος ο αφεντικός!
-
-
Εντάξει ρε αφεντικό.. Μη βαράς
-
Αχαχαχαχα, δεν έβγαλα και το μαστύγιο βρε,
απλά σας βοηθάω να κάνετε την ζωή σας ποιό εύκολη και τα μηνύματά σας ποιό ελκυστικά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0