Πρόβλημα με λίστα κλήσεων
-
-
Καλημέρα,
οι επαφές σου δουλεύουν σωστά? Μπορείς να προσθέσεις μια επαφή χωρίς πρόβλημα? -
Μόλις πρόσθεσα μια νέα επαφή χωρίς πρόβλημα ...
-
απο τις ρυθμίσεις / εφαρμογές / επαφές και πληκτρολόγιο / καθαρισμός δεδομένων , μπας και στρώσει
βάλε την τελευταία Ελληνική
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-MI-3-GTV-4-12-19/#files
η από εδώ
xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/
μ αυτόν τον τρόπο
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
εάν δεν τα έκανες
επιλέγεις settings(ρυθμίσεις)/security(ασφάλεια & απόρρητο)/και ενεργοποιείς το unknown source (άγνωστες πηγές)
μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής
κάτω χαμηλά βλέπεις το { } Developer options(Επιλ.για προγραμματιστές),το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (εντοπισμός σφαλμάτων usb)
Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore)
edit
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
καλημέρα , σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση , εγκατέστησα την 4.12.19 , η λίστα κλήσεων ενημερώνεται κανονικά αλλά το bluetooth και τα ακουστικά δεν λειτουργούν σωστά , ο συνομιλητής δεν με ακούει καθαρά , έχει πολλά σπασίματα ο ήχος .
-
Ο/H parperisdimitris έγραψε:
καλημέρα , σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση , εγκατέστησα την 4.12.19 , η λίστα κλήσεων ενημερώνεται κανονικά αλλά το bluetooth και τα ακουστικά δεν λειτουργούν σωστά , ο συνομιλητής δεν με ακούει καθαρά , έχει πολλά σπασίματα ο ήχος .
έκανα μερικές κλήσεις με τα ακουστικά
εγώ ακούω πεντακάθαρα και δυνατά, σχεδόν το ίδιο και ο συνομιλητής , αλλά από το βάθος ακούει με χαμηλή ένταση την φωνή του σαν αντίλαλο ,
τον είπα να κάνει μείωση θορύβου (έχει το galaxy) , το έκανε αλλά άκουγε πάλι με πολύ χαμηλή ένταση τον αντίλαλο
(χωρίς ακουστικά ακούει λίγο πιο δυνατά χωρίς αντίλαλο , τέλεια)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Καλησπέρα , ξαναπέρασα την 4.12.19 και τώρα όλα δουλέυουν κανονικά , τέλος καλό όλα καλά .
Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια . -
Καλησπερα παιδιά
Έχω το ίδιο πρόβλημα με το παλικάρι παραπάνω. Εχω redmi note 2 prime αλλα για να μη ανοίγω καινούργιο θέμα το γράφω εδω (εψαξα στο search του φόρουμ και δε βρήκα παρόμοιο θεμα).
Σήμερα το πρωί ενώ είχα ειδοποίηση για δυο χαμένες κλήσεις (σημερινές) όταν μπήκα στην λίστα δε τις έδειχνε . Επίσης αν καλεσω εγώ πάλι δε το δείχνει στην λίστα. Φαίνεται ότι δεν ανανεώνεται. Έχει κολλήσει στις χθεσινες κ πίσω κλήσεις. Στο en.miui με θέμα recent call is not updating έλεγε για καθάρισμα της cache. Το έκανα αλλά και πάλι τπτ. Επίσης σήμερα άρχισε να μου βγάζει και το ενοχλητικό pop up security warning ,view certificate κλπ... Δε ξέρω αν συνδέονται αυτά τα δύο.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0