Διαφήμιση

Πρόβλημα με αποστολή!

• Πρόβλημα με αποστολή!

Καλημέρα σας! έχω παραγγείλει ενα mi4 μου έδωσαν tracking number αλλά μετά απο 1 μήνα μου βγάζει ακόμη not found! τι μπορώ να κάνω? το θέμα μου είναι οτι για να το πάρω πούλησα το redmi 1s και τα υπόλοιπα χρήματα τα μάζεψα με πολύ κόπο (άνεργος βλέπετε....) δεν έχω το περιθώριο να χάσω τα λεφτά μου.... Ευχαριστώ!
    • Διαφήμιση
    • Με ποια ταχυδρομικη εχει σταλει; Δεν πειραζει που εκανες μονος σου αγορα..απλα δεν πρεπει ευκολα να εμπιστευεσαι aliexpress και eBay..με PayPal πληρωσες;
    • Ο/H akis8607 έγραψε:

με singapore post ετσι γραφει. εβαλα τα στοιχεια της καρτας μου.

Πολύ ρίσκο όλο το "σκηνικό" φιλαράκι. Συνδυασμός Ali Express και πιστωτική είναι ο "παράδεισος" των απατεώνων! Δεν θέλω να σε απογοητεύσω και μακάρι να έχω άδικο, αλλά μυρίζει απατεωνιά, Εάν ένα μήνα μετά βγάζει "not found", τότε μάλλον όντως δεν υφίσταται σαν tracking number. Έχουμε παραλάβει οι περισσότεροι με Singapore post και η φόρμα τους δουλεύει κανονικά και αξιόπιστα...
      Έχεις κάνει καμιά ενέργεια? Έχεις γράψει στον seller, στο Aliexpress? Σου έχουν απαντήσει?
    • οχι δεν του εχω γραψει... νομιζα θα μου εμφανισει πληροφοριες στο site του ελτα οταν φτασει γι αυτο περιμενα τοσο καιρο.... δηλαδη να τα κλαψω τα λεφτα μου?????????
    • Διαφήμιση
    • Ο/H akis8607 έγραψε:

οχι δεν του εχω γραψει... νομιζα θα μου εμφανισει πληροφοριες στο site του ελτα οταν φτασει γι αυτο περιμενα τοσο καιρο.... δηλαδη να τα κλαψω τα λεφτα μου?????????

Όχι βέβαια... να μην τα κλάψεις τα λεφτά σου! Όχι ακόμα τουλάχιστον. Να τα διεκδικήσεις! Γράψε (ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ!) στον seller και να είσαι αυστηρός και διεκδικητικός! Και αν σου απαντήσει (ΜΑΚΑΡΙ να σου απαντήσει!) και σου πει "περίμενε" κ.λ.π. να είσαι πολύ πιεστικός!
      Τώρα μεταξύ μας, ένας μήνας δεν είναι και τραγικός χρόνος να παραλάβεις, (εγώ έχω περιμένει και μέχρι 40 ημέρες, ίσως και περισσότερο κάποιες φορές), ωστόσο αυτό που με ανυσηχεί πολύ είναι ότι δεν φαίνεται το tracking number, όπως μας είπες... Και αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι EAN είναι απατεώνας, απλά σου έδωσε ανύπαρκτο tracking number... Αν όμως υπήρχε tracking number και σου έβγαζε αποτέλεσμα στο Singapore post, τότε σίγουρα θα σου είχε στείλει κάτι... (αλλά ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση, το εάν θα ήταν γνήσιο ή μαϊμού θα παρέμενε ένα ερώτημα, μέχρι να το παραλάβεις και να το τσεκάρεις, αφού οι sellers του AliExpress έχουν ΠΑΡΑ πολύ κακή φήμη!).
      Όταν με το καλό (ελπίζω) τελειώσει αυτή η ιστορία, θα διαπιστώσεις ότι μέσα σε αυτό το forum προτείνουμε κάμποσα αξιόπιστα e-shops και τα μέλη του forum τα έχουν δοκιμάσει πολλές φορές, χωρίς, ευτυχώς, δυσάρεστες εκπλήξεις.
    • δυστηχως αποτι φαινεται διαβασα να χαλασω τα λεφτα που μαζεψα με τοσο κοπο..... αργησα να διαβασα τα καταστηματα που προτεινετε....
      θα του στειλω μηνυμα και ελπιζω να απαντησει.... θα ενημερωσω για τυχον εξελιξη.. ευχαριστω για τη βοηθεια!!
    • Ο/H akis8607 έγραψε:

δυστηχως αποτι φαινεται διαβασα να χαλασω τα λεφτα που μαζεψα με τοσο κοπο..... αργησα να διαβασα τα καταστηματα που προτεινετε....
      θα του στειλω μηνυμα και ελπιζω να απαντησει.... θα ενημερωσω για τυχον εξελιξη.. ευχαριστω για τη βοηθεια!!

Καλή εξέλιξη σου ευχόμαστε όλοι μας και ΜΗΝ στεναχωριέσαι βρε!... Συμβαίνουν αυτά ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας, λίγο έως πολύ! Μέσα απο τέτοιες εμπειρίες, όλοι μας γινόμαστε καλύτεροι και πιό προσεχτικοί!
      Υ.Γ. Περιμένουμε νέα σου για τις εξελιξεις.
    • Ο/H akis8607 έγραψε:

δυστηχως αποτι φαινεται διαβασα να χαλασω τα λεφτα που μαζεψα με τοσο κοπο..... αργησα να διαβασα τα καταστηματα που προτεινετε....

να συμπληρώσω , συμφωνώ με τις απαντήσεις αλλά πέρασε πολύς καιρός και ίσως θεωρήθηκε από το aliexpress , ότι το κινητό παραλήφθηκε
      δεν χρειάζεται να του στείλεις μήνυμα , έπρεπε να το κάνεις στις πρώτες 7 μέρες
      θα μπεις στο My aliexpress , View Detail της αγορά σου , και θα ανοίξεις Dispute (Open Dispute) , εάν είναι ακόμη ανοιχτό το θέμα
      θα τους πεις το tracking number δεν οδηγεί πουθενά , και σε λίγες μέρες θα πάρεις τα λεφτά σου (ίσως είναι απατεώνας)
      αυτός πουλάει ακόμη ???

εγώ παρήγγειλα από εκεί ένα πολύ καλό κινητό με 58 ευρώ , το tracking number , έλεγε πηγαίνει για Ρωσία
      ο πωλητής χάθηκε από το aliexpress , και πήραμε όλοι τα λεφτά μας πίσω

@akis8607 ψήφισες ?
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H akis8607 έγραψε:

Καλή εξέλιξη σου ευχόμαστε όλοι μας και ΜΗΝ στεναχωριέσαι βρε!... Συμβαίνουν αυτά ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας, λίγο έως πολύ! Μέσα απο τέτοιες εμπειρίες, όλοι μας γινόμαστε καλύτεροι και πιό προσεχτικοί!
      Υ.Γ. Περιμένουμε νέα σου για τις εξελιξεις.

το θεμα μου ειναι οτι μαζεψα τοσα λεφτα με πολυ κοπο...... και δεν προκειται στο κοντινο μελλον να τα ξαναμαζεψω....
      ο πωλητης ακομη δεν απαντησε...

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H akis8607 έγραψε:

να συμπληρώσω , συμφωνώ με τις απαντήσεις αλλά πέρασε πολύς καιρός και ίσως θεωρήθηκε από το aliexpress , ότι το κινητό παραλήφθηκε
      δεν χρειάζεται να του στείλεις μήνυμα , έπρεπε να το κάνεις στις πρώτες 7 μέρες
      θα μπεις στο My aliexpress , View Detail της αγορά σου , και θα ανοίξεις Dispute (Open Dispute) , εάν είναι ακόμη ανοιχτό το θέμα
      θα τους πεις το tracking number δεν οδηγεί πουθενά , και σε λίγες μέρες θα πάρεις τα λεφτά σου (ίσως είναι απατεώνας)
      αυτός πουλάει ακόμη ???

εγώ παρήγγειλα από εκεί ένα πολύ καλό κινητό με 58 ευρώ , το tracking number , έλεγε πηγαίνει για Ρωσία
      ο πωλητής χάθηκε από το aliexpress , και πήραμε όλοι τα λεφτά μας πίσω

@akis8607 ψήφισες ?

ναι εννοειται εχω ψηφισει!!!

ενημερωνω για τυχον εξελιξεις!