Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά φίλε μου και περιμένουμε ενημέρωσή σου...
σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!!!
Ενδέχεται να έχει αλλάξει το tracking number να του στείλεις μύνημα μην φοβάσαι δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματα σου ! Έχεις περισσότερο χρόνο απο έναν μήνα προστασία απο το AlieXpress όταν είναι να λήξει σου έρχεται και μύνημα στο email σου εαν δεν σου απαντήσει ανοίγεις dispute
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην takisfrag ().
δυστηχως τα εχασα τα λεφτα και το κινητο.... δεν πειραζει οταν καποια στιγμη ξαναμαζεψω τα χρηματα θα σας εμπιστευτω να μου προτεινετε συσκευη.... χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον.
δυστηχως το ειδα αφου το ειχα αγορασει. δυστηχως λεφτα δεν παιζουν πλεον οποτε θα μεινω αναγκαστικα χωρις κινητο... ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον!!!
δυστηχως τα εχασα τα λεφτα και το κινητο.... δεν πειραζει οταν καποια στιγμη ξαναμαζεψω τα χρηματα θα σας εμπιστευτω να μου προτεινετε συσκευη.... χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον
Διορθώστε με εάν κάνω λάθος....Ακη δν γίνετε να χάσεις τόσο εύκολα τα λεφτά σου ...μάλλον δεν ξέρεις τη διαδικασία για να διεκδικήσεις το δίκιο σου ..Συνήθως από ali δίνουν 40-60 μέρες για να παραλάβεις την παραγγελία & εαν δεν γίνει αυτό για κάποιο λόγο κάνεις open dispute & 99,99% δικαιώνεσαι .τσεκαρέ το καλά ...μην τ'αφήσεις έτσι το θέμα ....για λεφτά μιλάμε όχι για στραγάλια !!