Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με τον browser του κινητού, αλλά και με τον uc browser! Όταν έχω ανοιχτά τα δεδομένα και ενώ έχω σήμα h+ οι μόνες σελίδες που ανοίγει είναι οι light versions του facebook. Με wi-fi ανοίγει τα πάντα. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει? Έχω προβληματιστεί ιδιαιτέρως.
Βοήθεια με browser και δεδομένα
-
-
ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ
-
-
Καλημέρα σας! Είχα ήδη την 4.12.12 πριν γράψω το θέμα, επίσης είχα ήδη απεριόριστα στις λήψεις. Το πρόβλημά μου δεν είναι οι εφαρμογές, είναι οι browsers μόνο.
-
Ο/H Zep έγραψε:
Καλημέρα σας! Είχα ήδη την 4.12.12 πριν γράψω το θέμα, επίσης είχα ήδη απεριόριστα στις λήψεις. Το πρόβλημά μου δεν είναι οι εφαρμογές, είναι οι browsers μόνο.
Για τσεκάρισε και το 7ο Βήμα στον παρακάτω οδηγό ενεργοποίησης-απενεργοποίησης σύνδεση σε διαδίκτυο:
Οδηγός Ορισμού του Όγκου των Δεδομένων Χρήσης (Internet) Κινητής Τηλεφωνίας"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
ακολούθησα τους κ τους 2 οδηγούς κ πάλι το ίδιο μου κάνει.
-
Προσπάθησε να μπεις στην σελιδα του παρόχους σου και πες μας τα αποτελεσματα
Sent from my HM 1SW using Tapatalk -
-
Ωραία δες τις ρυθμίσεις στο APN. Λείπει η ρύθμιση DNS.
-
Παιδιά εμένα, από χθες έως σήμερα, χωρίς να πειράξω κάτι, παρά μόνο ένα update του uc browser, δουλεύει κάποιες φορές το ίντερνετ μέσω browser και κάποιες άλλες όχι.
-
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Θετική απάντησηΠαρόμοιο πρόβλημα που είχα και εγώ λύθηκε με την απενεργοποίηση του "οικονομία δεδομένων" απο το "Ασφάλεια" - Δεδομένα" - "Ρυθμίσεις Οικονομίας" - "Οικονομία Δεδομένων" σε V5...
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην MIUI_ART ()
Αιτία: Λύση στο πρόβλημα που περιγράφεται στο θέμα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0