καλησπερα στην παρεα. σκεφτομαι να παραγγειλω μια Θήκη bumper πλαισίου για το κινητο μας ( εχω ηδη tempered glass). Διαβασα οτι ισως δημιουργει προβλημα στο σημα του κινητου και το ιντερνετ. ισχυει κατι τετοιο? την εχει καποιο παιδι απο εδω μεσα? Γενικα καποια προταση για θηκη οσο το δυνατον κομψοτερη και λεπτοτερη? Ευχαριστω. ( ελπιζω να ποσταρα στο σωστο θεμα)
Θήκη bumper πλαισίου για το xiaomi mi3
-
-
Καλησπέρα,
απο ότι είδα στο πλαίσιο είναι όλες σιλικόνης. Με τέτοια δεν θα έχεις κανένα θέμα. Θέμα με το σήμα παρουσιάστηκε σε κάποια μέλη που παρήγγειλαν αλουμινίου θήκες. -
δεν το εθεσα σωστα μαλλον. Δεν εννοουσα το πλαισιο το καταστημα. κατι τετοιο εννοω :Θήκη bumper πλαισίου για Xiaomi Mi3, μεταλλική, ΑΣΗΜΙ, περιμετρική, με εσωτερική επένδυση, Ultra Thin Screwless Clip-on Plum Buckle Metal Aluminium Frame Bumper case. Ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους.
-
Θα έλεγα σχεδόν 100% άστην...
-
οκ σε ευχαριστω πολυ. κατι τετοιο Θήκη - Κάλυμμα Original Xiaomi MI3, MAYΡΟ, Flip Cover, ανοιγώμενη προς το πλάϊ, με δύο παράθυρα, από συνθετικό δέρμα PU, σκληρή, Luxury flip case, hard material, opens like a book, sideway, with two windows, protection, safe cover, fashion, new εχεις αποψη? το θελω να ειναι λεπτο οσο το δυνατον περισσοτερο, τωρα το εχω μονο με το tempered glass που ειναι πολυ ομορφο αλλα υπαρχει παντα ο κινδυνος και επειδη θεωρω οτι η σιλικονης που διναν μαζι με το κινητο το αδικει πολυ εμφανισιακα ψαχνω κατι ομορφοτερο.
-
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
οκ σε ευχαριστω πολυ. κατι τετοιο Θήκη - Κάλυμμα Original Xiaomi MI3, MAYΡΟ, Flip Cover, ανοιγώμενη προς το πλάϊ, με δύο παράθυρα, από συνθετικό δέρμα PU, σκληρή, Luxury flip case, hard material, opens like a book, sideway, with two windows, protection, safe cover, fashion, new εχεις αποψη? το θελω να ειναι λεπτο οσο το δυνατον περισσοτερο, τωρα το εχω μονο με το tempered glass που ειναι πολυ ομορφο αλλα υπαρχει παντα ο κινδυνος και επειδη θεωρω οτι η σιλικονης που διναν μαζι με το κινητο το αδικει πολυ εμφανισιακα ψαχνω κατι ομορφοτερο.
Φίλε έχει δίκιο ο Bodai... Οι μεταλλικές θήκες κόβουν ή περιορίζουν σχεδόν πάντα το σήμα του Ιντερνετ. Όσο για την δεύτερη θήκη, δεν έχω άποψη για το Mi-3, αλλά πήρα ακριβώς την ίδια για το Redmi 1S και απλά την φόρεσα 2-3 λεπτά... Αυτό είναι όλο! Δεν καθόταν καλά στο κινητό και το έκανε ,..."κάπως". Αλλά σε κάθε περίπτωση, μεγάλο κριτήριο σε όλα αυτά είναι το προσωπικό γούστο... Οπότε προχώρα ανάλογα με το γούστο σου. Επίσης να σου πω ότι παρόμοιες θήκες βρίσκεις σε μεγάλη πληθώρα και ποικιλία σε όλα τα κινέζικα e-shops στη μισή τιμή.... αλλά αργεί πολύ η παράδοσή τους -
ναι το ξερω για τις τιμες απλα εφερα τις συγκεκριμενες σαν παραδειγμα γιατι μπορω να τις δω απο κοντα. Σε ευχαριστω πολυ καλες γιορτες!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0