Διαφήμιση

Crash που μάλλον έχει σχέση με το bluetooth και την μουσική

• Crash που μάλλον έχει σχέση με το bluetooth και την μουσική

Το φαινόμενο που περιγράφω μου έχει συμβεί 4 φορές. όταν βρω χρόνο θα προσπαθήσω να το προκαλέσω γι να καταλάβω από τι εξαρτάται.

Το κινητό εμφανίζει μήνυμα "com.system.adroid has stop responding/crashed" (δεν θυμάμαι την φράση ακριβώς),το wallpaper γίνεται μαύρο και το μήνυμα ξανα-εμφανίζεται συνεχόμενα. Μπορώ να κάνω reboot το κινητό από το πλάγιο κουμπί και μετά όλα είναι κανονικά εκτός από το wallpaper που έχει αλλάξει στο default.
    Μια φορά χωρίς να καταλάβω πως, το πρόβλημα εξαφανίστηκε χωρίς να χρειαστεί reboot.

Υποψιάζομαι ότι έχει σχέση με το bluetooth και την αναπαραγωγή μουσικής από κάποια εφαρμογή(player, όχι πχ youtube) λόγο των παρακάτω περιστατικών που συνέβει:
    -2 φορές στο αμάξι, όπου το κινητό συνδέεται με bluetooth και παίζει μουσική από τα ηχεία. όταν κλείνω το bluetooth, ή δεν βάζω μουσική να παίξει δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα!
    Νομίζοντας ότι φταίει το music player (n7 player), άρχισα να χρησιμοποιώ το google music, αλλά τελικά το πρόβλημα εμφανίστηκε και με google music.
    -1 φορά στο γυμναστήριο, όπου απλά είχα συνδεδεμένα ακουστικά και άκουγα μουσική. Να σημειωθεί ότι έχω android smart watch συνδεδεμένο με bluetooth στο κινητό και από αυτό αλλάζω τραγούδια, αλλά όταν εμφανίζεται το πρόβλημα συνεχίζει να παίζει η μουσική χωρίς να ανταποκρίνεται στις εντολές του smart watch.
    -1 φορά στο σαλόνι, με το κινητό συνδεδεμένο με bluetooth σε LG Soundbar. Παρόμοια περίπτωση με το αμάξι.

Το πρόβλημα είναι αρκετά σημαντικό καθώς αφαιρεί σημαντική λειτουργικότητα από το κινητό μου.
  • Αναφέρθηκε παρόμοιο πρόβλημα και με το Spotify, αλλά επίσης αναφέρθηκε σαν λύση, ότι εάν βάλεις πρώτα να παίξει μουσική το κινητό με την εφαρμογή "μουσική" της Miui, μετά κλείσεις την εφαρμογή "μουσική" και μετά βάλεις κανονικά αυτό που θέλεις εσύ να ακούσεις, δεν θα έχεις πρόβλημα... Για δοκιμασέ το με αυτή τη σειρά και δες πως πάει, μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα στην επόμενη αναβάθμιση....
  • Διαφήμιση
  • Η μέθοδος που ανέφερε ο ceaser δουλεύει! Ίσως έφταιγε ότι δεν είχα ανοίξει ποτέ μετά την αναβάθμιση την default εφαρμογή μουσικής.