Προσπαθώ εδώ και λίγες μέρες να δοκιμάσω το πληκτρολόγιο Fleksy αλλά δεν μπορώ να το συνηθισω. Λέω να επιστρέψω στο swiftkey. Το χρησιμοποιεί κανείς από σας το Fleksy; ποια είναι η γνώμη σας ;
πληκτρολόγιο FLEKSY
-
-
Λίγο το χρησιμοποίησα στο παρελθόν και δεν το βολεύτηκα.... Ξέρω ότι είναι trial για 30 ημέρες και μετά πρέπει να το πληρώσεις, αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι πολύ φτηνό (1-2€??? κάπου εκεί?) . Πάντως εγώ έχω βολευτεί το Swiftkey εδώ και πολύ καιρό και το μόνο που αλλάζω είναι τα θέματά του!
-
Αν κατεβάσετε το Amazon store δίνει κάθε μέρα μια δωρεάν εφαρμογή και κάποιες φορές όπως τώρα λόγω των εορτών κάποιες που κοστίζουν, τις δίνει δωρεάν.Μέσα σε αυτές είναι και το Fleksy...όταν το κατέβασα είπα τι βλακεία είναι αυτό αλλά τώρα που κατάλαβα πως λειτουργεί(συγκεκριμένα λέει ότι αυτό καταλαβαίνει τον Τροπο που γράφεις ) δεν το αλλάζω με τίποτα.. Είναι αρκετά βολικό με καλή πρόβλεψη και διόρθωση λέξεων.. Νομίζω είναι must..
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro -
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
-
Ο/H makymro έγραψε:
Προσπαθώ εδώ και λίγες μέρες να δοκιμάσω το πληκτρολόγιο Fleksy αλλά δεν μπορώ να το συνηθισω. Λέω να επιστρέψω στο swiftkey. Το χρησιμοποιεί κανείς από σας το Fleksy; ποια είναι η γνώμη σας ;
Πολυ καλο πληκτρολογιο, αλλα το swiftkey ειναι πιο βολικο για μενα.“The only freedom you truly have is in your mind, so use it.”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0