Οχι να μην τα τικάρεις. Είναι έλεγχοι για το κατά πόσο το αρχείο είναι σωστό και όχι κατεστραμένο. Αν θέλεις τέτοιο έλεγχο κάντον στον Η/Υ σου με το Md5sum πρίν να βάλεις την rom στο κινητό.
Οχι να μην τα τικάρεις. Είναι έλεγχοι για το κατά πόσο το αρχείο είναι σωστό και όχι κατεστραμένο. Αν θέλεις τέτοιο έλεγχο κάντον στον Η/Υ σου με το Md5sum πρίν να βάλεις την rom στο κινητό.
Bodai σε ευχαριστώ πολύ το δοκιμαζω λοιπόν και ενημερωνω !!
Ευχαριστω πολυ...Για να καταλαβω επειδη δεν ειμαι και τοσο σχετικος,εγω που εχω το κινητο οπως το πηρα απο εξω (δεν το εχω πειραξει) παιρνω ΟΤΑ???Και αν ναι πως?
Ευχαριστω πολυ...Για να καταλαβω επειδη δεν ειμαι και τοσο σχετικος,εγω που εχω το κινητο οπως το πηρα απο εξω (δεν το εχω πειραξει) παιρνω ΟΤΑ???Και αν ναι πως?
Φίλε pstavros κατέβασε την ROM καλύτερα απο κομπιούτερ πέρασε την στο κινητό σου στον φάκελο download_rom μετά το κλείσε το τηλέφωνο άνοιξε το σε recovery ( volume+ και κουμπί έναρξης ) κάνε wipe την cache γιατί με τα άλλα wipes θα τα χάσεις όλα θα ήταν βέβαια καλύτερα και μετά την περνάς στο system που εχεις active και έτσι θα εχεις και OTA.