Διαφήμιση

Αναβάθμιση συσκευών Redmi

• Αναβάθμιση συσκευών Redmi

Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Ξέχασα να συμπληρώσω, ότι προσωπικά προτιμώ μια σταθερή και άψογη Miui 5, παρά μια προβληματική και ασταθή Miui 6....

Sent from my HM NOTE 1W

Φίλε topmar κατ'αρχην χρόνια πολλά γιατί το λες αυτό έχεις δοκιμάσει την V6 ? Εδώ είμαστε πολλοί μεταξύ αυτών και εγώ που έχουμε περάσει στην V6 εγω σε mi3w και σε πληροφορω πως δεν είναι καθόλου ασταθείς και το ίδιο θα κάνω και στο note 3g και βέβαια εννοώ την δική μας την Ελληνική !!

Φυσικά και δεν έχω δοκιμάσει, μιας και το έγραψα πιο πάνω ότι έχω ΝΟΤΕ που θα πάρει 13/1/14 την νέα έκδοση.....

Γενικότερα μιλάω για τις αναβαθμίσεις λογισμικού....

Sent from my HM NOTE 1W
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)

Ο/H topmar έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Ξέχασα να συμπληρώσω, ότι προσωπικά προτιμώ μια σταθερή και άψογη Miui 5, παρά μια προβληματική και ασταθή Miui 6....

Sent from my HM NOTE 1W

Φίλε topmar κατ'αρχην χρόνια πολλά γιατί το λες αυτό έχεις δοκιμάσει την V6 ? Εδώ είμαστε πολλοί μεταξύ αυτών και εγώ που έχουμε περάσει στην V6 εγω σε mi3w και σε πληροφορω πως δεν είναι καθόλου ασταθείς και το ίδιο θα κάνω και στο note 3g και βέβαια εννοώ την δική μας την Ελληνική !!

Φυσικά και δεν έχω δοκιμάσει, μιας και το έγραψα πιο πάνω ότι έχω ΝΟΤΕ που θα πάρει 13/1/14 την νέα έκδοση.....

Γενικότερα μιλάω για τις αναβαθμίσεις λογισμικού....

Sent from my HM NOTE 1W

Όχι μην σε ανησυχεί θα σου φανεί κάπως διαφορετικά στην αρχή όπως και εμένα αλλά στην συνέχεια θα δεις πως είναι μια χαρά εγώ προσωπικά που την έχω και στο note 4g της κόρης μου και στο mi3w το δικό μου περιμένω πως και πως να αλλάξω και της γυναίκας μου το 3g πολύ καλή σε όλα και τα παιδιά εδώ με τον Admin κάνουν απίστευτη δουλειά !
    • Προβλημα

Καλησπερα χρονια πολλα σε ολους...Ειμαι απειρος σε ρομ, φλας,ροοτ και τα λοιπα...και ο λογος ειναι οτι δεν ξερω ακομα ποια συσκευη διαθετω...πως μπορω να μαθω ποια ειναι?redmi note ?hongmi note?
    • Διαφήμιση
    • Προβλημα

Ο/H DeKlaus έγραψε:

Καλησπερα χρονια πολλα σε ολους...Ειμαι απειρος σε ρομ, φλας,ροοτ και τα λοιπα...και ο λογος ειναι οτι δεν ξερω ακομα ποια συσκευη διαθετω...πως μπορω να μαθω ποια ειναι?redmi note ?hongmi note?

Χρόνια πολλά ! Από market κατέβασε το cpu-z θα σου τα δείξει όλα .
    • Το εχω κατεβασει...λεει το εξης HM NOTE 1W...αυτο το λεει και η συσκευη... Το προβλημα ειναι οτι οταν πριν παω να κατεβασω ρομ κοιταξα τα χαρακτηριστικα του και αντι για το xiaomi hongmi note που αγορασα, μου βγαζει το redmi note ...μπορει καποιος να βοηθησει στο να το εξακριβωσουμε...γτ αν περασεις ρομ που ειναι για 6589t σε 6592(που φοραει το δικο μου) δεν νομιζω να λειτουργησει σωστα.Ευχαριστω προκαταβολικα...

Ακριβώς οτι σου γράφει ο φίλος spiv4kl
      Αυτά δεν σου βγάζει ?
      Images
      • uploadfromtaptalk1419625320270.jpeg

132,76 kB, 720×1.280, viewed 225 times
      • uploadfromtaptalk1419625332968.jpg

159,77 kB, 720×1.280, viewed 221 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H DeKlaus έγραψε:

Το εχω κατεβασει...λεει το εξης HM NOTE 1W...αυτο το λεει και η συσκευη... Το προβλημα ειναι οτι οταν πριν παω να κατεβασω ρομ κοιταξα τα χαρακτηριστικα του και αντι για το xiaomi hongmi note που αγορασα, μου βγαζει το redmi note ...μπορει καποιος να βοηθησει στο να το εξακριβωσουμε...γτ αν περασεις ρομ που ειναι για 6589t σε 6592(που φοραει το δικο μου) δεν νομιζω να λειτουργησει σωστα.Ευχαριστω προκαταβολικα...

Φίλε η λέξη "hongmi" είναι η ΙΔΙΑ με τη λέξη "redmi". Οπότε λειτουργούν ως συνώνυμα και έτσι εάν αντί για hongmi note που αγόρασες, σου βγαζει redmi note, απλά είναι το ΙΔΙΟ! Η διαφορά των δύο διαφορετικών μοντέλων που κυκλοφορούν, είναι ότι το μεν πρώτο είναι 3G (και φοράει MTK επεξεργαστή, ρυθμισμένο στα 1.7) και το άλλο είναι 4G LTE (και φοράει Snapdragon επεξεργαστή, ρυθμισμένο στα 1.6).
    • Τωρα ειδα τις εικονες...ναι αυτα μου γραφει...βεβαια δεν καταλαβα γιατι μου λεει 4,59 inch εφοσον ειναι 5.5 αποδεδειγμενο.Παντως για τα ιδια χαρακτηριστικα μιλαμε( cpu z)
    • Tο note 3g ειναι με την 2gb ram εκδοση και τον Α7 στα 1700hz. Συνηθως προφερεται και ως Hongmi Note ,αλλα ειναι το ιδιο
    • Διαφήμιση
    • Εαν σου λέει MT6592 8cores είναι αυτό που σου λέμε 3g βέβαια με την προυπόθεση οτι εχεις τσεκαρει την γνησιότητα του