Επειδη μεσω του forum (chat) θα αργησω να φυγω απο το επιπεδο του noob αν υπαρχει καποιος ο οποιος μπορει να μου πει δυο πραγματα για να αλλαξω ρομ...backup, root κλπ κλπ και γενικα να μαθω δυο βασικα... Σας αφηνω το fb εδω και οποιος θελει και εχει ορεξη μου στελνει εκει...Σας ευχαριστω ολους kamikazi.pouanevazei?ref=bookmark
οποιος μπορει να μου πει δυο πραγματα για να αλλαξω ρομ...backup, root κλπ κλπ και γενικα να μαθω δυο βασικα..
κατεβάζεις την rom απο το προηγούμενου ποστ
την τοποθετείς στην καρτούλα αν στην επιφάνεια εργασίας του κινητού σου υπάρχει το updater στα tools , το τρέχεις επιλέγεις την rom , φλασάρει , επανεκκίνηση
όταν εγκαταστήσεις την Ελληνική , θα είσαι root , θα μπορείς να κάνεις backup την rom ,
για να κάνεις backup τις επαφές σου Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
Όποιος έχει κουράγιο, ας διαβάσει τα σχόλια που ακολούθησαν την ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος από το en.miui, για το πότε θα αναβαθμιστούν με MiuiV6 οι συσκευές και κυρίως το Redmi 1s ...ΕΔΩ. Μιλάμε πέφτει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ κράξιμο!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην caeser ().
Από Αύγουστο, Οκτώβριο και από Οκτώβριο σε Δεκέμβρη, τώρα Μάρτη... σε όλα αυτά βάλτε ότι η V5 είναι καταργημένη με τελευταίες εκδόσεις κάπου τον Οκτώβριο... Την κατέστρεψε την RedMi σειρά... Μάλλον επηρεάστηκαν από την Kit-Kat και δεν έκαναν μόνο ένα διάλυμα... pillepalle
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Atix ().
Από Αύγουστο, Οκτώβριο και από Οκτώβριο σε Δεκέμβρη, τώρα Μάρτη... σε όλα αυτά βάλτε ότι η V5 είναι καταργημένη με τελευταίες εκδόσεις
κάπου τον Οκτώβριο... Την κατέστρεψε την RedMi σειρά... Μάλλον επηρεάστηκαν από την Kit-Kat και δεν έκαναν μόνο ένα διάλυμα... pillepalle
Και γω δεν έχω την αίσθηση ότι πρόκειται για διάλειμμα... Μάλλον για επ'αόριστο αναβολή φαίνεται, αν και τελικά πιστεύω ότι κάτι θα δώσουν στο κόσμο. Μάλλον δύσκολο να αγνοήσουν τόσες διαμαρτυρίες!