ναι αυτο είναι κλασσικό. επιδή βιάζεται βάζει κατευθείαν χαρτάκι.
ΕΛΤΑ Track & Trace
-
-
Ο/H JeLaKos έγραψε:
Πωπω αυτοι οι ταχυδρομοι δεν παιζονται αφηνει ειδοποιηση χωρις να χτυπησει θυροτηλεφωνο και τζαμπα μας παει μια μερα πισω τι να πω....εναν στο δημοσιο να κανει σωστα την δουλεια του δεν εχω δει...
Ο/H filthydwarf έγραψε:
χωράνε στον ταχυδρομικό σάκο ? κάνουν διανομή τα δέματα με φορτηγάκι ?( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
δεν ξέρω. αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι πολλές φορές σπίτι κουδούνι δεν έχει χτυπήσει και βρίσκω χαρτάκι
-
Ο/H filthydwarf έγραψε:
δεν ξέρω. αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι πολλές φορές σπίτι κουδούνι δεν έχει χτυπήσει και βρίσκω χαρτάκι
αν αφήνει ειδοποίηση χωρίς να χτυπήσει το κουδούνι μάλλον δεν τα έχει μαζί του , γιατί να τα κουβαλάει !!!
και χάνουμε μια μέρα
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H JeLaKos έγραψε:
εναν στο δημοσιο να κανει σωστα την δουλεια του δεν εχω δει..
Και ο Κινέζος απορεί!!..ορίστε το μήνυμα που μου έστειλε εχθές το βράδυ
2015-01-07 01:23:42
Hi, my dear friend, We have tracked this parcel and found that the parcels have left China in 12th, December for Greece, but there are no updated information in Greece Post. Have you received the parcel? If not, can you ask your POST and why they didn't dispatched your parcel. We only can sure the parcels have left China and didn't know what happened in Greece. Hope you can help us and you can receive your parcel soon. Thanks in advance.
Best regards
Celia
άντε τώρα να του εξηγήσεις !!zombie
ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H mankap έγραψε:
Ο/H tora33 έγραψε:
σωστά τα λέει , (βαριόταν να το γράψουν)
ότι έχω παραλάβει εώς τώρα πάντα έτσι το βλέπω !!!
2015-01-05 10:38 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ, Item in conta ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ
2015-01-03 20:35 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)
2015-01-02 05:58 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange
2014-12-20 15:25 ΕΣΘΟΝΙΑ
προφανώς τα δικά σας που πηγαίνουν οδικώς προς Σαλονίκη πάνε κέν.διαλ.Αττικης
αυτά που κατεβαίνουν Κρήτη τι δουλειά έχουν να φύγουν από αεροδρομιο;;
Πρώτη φορά το βλέπω αυτό!!
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 02-12-201415:02 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 02-12-201415:02 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-01-201511:05
ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 05-01-201511:49 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 07-01-201511:24 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ
λογικά αύριο θα το έχω ( το χαρτάκι) -
με το καλό όλοι να πάρετε τα δέματα σας( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H JeLaKos έγραψε:
Πωπω αυτοι οι ταχυδρομοι δεν παιζονται αφηνει ειδοποιηση χωρις να χτυπησει θυροτηλεφωνο και τζαμπα μας παει μια μερα πισω τι να πω....εναν στο δημοσιο να κανει σωστα την δουλεια του δεν εχω δει...
Ο/H filthydwarf έγραψε:
χωράνε στον ταχυδρομικό σάκο ? κάνουν διανομή τα δέματα με φορτηγάκι ?
δε τα εχουν μαζι τους, χαρτακια μονο και συνήθως είναι να πας να τα πάρεις απο την επόμενη εργάσιμη, μόνο αν το συστημένο είναι φακελάκι (καμια θήκη κτλ)
Δέματα δε κουβαλάνε πλεον -
Οντως ετσι πρεπει να ειναι τζαμπα τους εκραξα...
-
σε μένα , δεν χτύπησε ποτέ το κουδούνι , άφηνε μόνο ειδοποίηση
ρώτησα τα ελτα της περιοχής μου και μου είπαν θα έπρεπε να έχουμε φορτηγάκι για να τα μεταφέρουμε
εγώ πηγαίνω στα κεντρικά και τα παίρνω , για να μην χάσω μια μέρα( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
λοιπόν μόλις ήρθε! ( στο tracking λέει ακόμα ηράκλειο) χωρίς χαρτάκι ( ο λόγος που το έβαλα να έρθει στο μαγαζί) αλλά τρόμαξα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
οι βλάκες στο to2c μου το έστειλαν ναι μεν γνήσιο αλλά το κουτί είναι απο FAKE. για λίγο τρόμαξα -
να το χαρείς , σιγά σιγά όλα έρχονται( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες