Χρόνια πολλά και καλή Χρόνια σε όλους μας , μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει Ταχεία κλήση στο Mi3w ? santa
Ταχεία κλήση στο Mi3w
-
-
Ο/H kimon έγραψε:
Χρόνια πολλά και καλή Χρόνια σε όλους μας , μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει Ταχεία κλήση στο Mi3w ?
αυτό σου κάνει ?
επαφές=>πατάς παρατεταμένα μια επαφή (που θέλεις να πάει σε μια οθόνη στο κινητό σου)=>τοποθετήστε στην Αρχική οθόνη
οπότε θα έχεις όσες επαφές θέλεις (με τις φωτογραφίες τους) σε όποια οθόνη θέλεις και πατώντας κάποια θα παίρνει τηλέφωνο
καλύτερο από το να πατάς παρατεταμένα π.χ. το 1 (τόσοι αριθμοί το 1 διάλεξα , στο 1 βάζουμε τον αυτόματο τηλεφωνητή)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
αυτό σου κάνει ?
επαφές=>πατάς παρατεταμένα μια επαφή (που θέλεις να πάει σε μια οθόνη στο κινητό σου)=>τοποθετήστε στην Αρχική οθόνη
είσαι 'ΑΕΤΟΣ' λέμε tora33 ... μόλις το κάνα και στο δικό μου το ιμμιτασιον ΜΙ2 και πέτυχε !!
Χρόνια καλά σε όλους μας ! beerENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H mankap έγραψε:
είσαι 'ΑΕΤΟΣ' λέμε tora33 ... μόλις το κάνα και στο δικό μου το ιμμιτασιον ΜΙ2 και πέτυχε !!
Χρόνια καλά σε όλους μας !
η Κοινότητά έχει δυνατά μέλη
santa ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ σε όλα τα μέλη μας santa
edit
νόμισα ότι απάντησα στον @kimon
ε και το δικό σου πήρε κάτι από Ελληνική rom , τόσες προσπάθειες κάναμε( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
νόμισα ότι απάντησα στον @kimon -----> στο Κίμωνα απάντησες αλλά εγώ την εκλεψα!!! δε πιστεύω να πειράζει!!
ε και το δικό σου πήρε κάτι από Ελληνική rom , τόσες προσπάθειες κάναμεENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H mankap έγραψε:
---> Το ξέρω !!!..για να καταλάβεις καθε πρωι χορεύει συρτακι για να με ξυπνησει !!!
χαχα συνήθισε τα Ελληνικά ήθη και Έθιμα , αν έπαιρνε και την Ελληνική rom , θα του δίναμε και την Ελληνική υπηκοότητα
με 30 Ευρώ αν θυμάμαι καλά , είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό , το πρόσεξε ο Κινέζος κατασκευαστής
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
χαχα συνήθισε τα Ελληνικά ήθη και Έθιμα , αν έπαιρνε και την Ελληνική rom , θα του δίναμε και την Ελληνική υπηκοότητα
αυτό το παλεύει ο Ροδίτης φίλος μας @dnomikos !ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H kimon έγραψε:
Χρόνια πολλά και καλή Χρόνια σε όλους μας , μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει Ταχεία κλήση στο Mi3w ?
αυτό σου κάνει ?
οπότε θα έχεις όσες επαφές θέλεις (με τις φωτογραφίες τους) σε όποια οθόνη θέλεις και πατώντας κάποια θα παίρνει τηλέφωνο
καλύτερο από το να πατάς παρατεταμένα π.χ. το 1 (τόσοι αριθμοί το 1 διάλεξα , στο 1 βάζουμε τον αυτόματο τηλεφωνητή)
'tora33' καλή χρόνια, ευχαριστώ πολύ, ήταν πολύ απλό για να το βρω μονός μου , χα χα και πάλι ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0