Διαφήμιση

ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ V6 ...ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;

• ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ V6 ...ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;

Περί ομορφιάς της νέας RoM δεν θα πω κάτι, αν και στην V5 οι διακόπτες στις ειδοποιήσεις ήταν πιο ευανάγνωστοι, τόσο σαν εικονίδια όσο και σε σχέση με το περιβάλλον της οθόνης.
      Αναφορικά με τα θεματάκια.τώρα...(τουλάχιστον όσα έχω παρατηρήσει....ψάχνε-ψάχνε όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί :P )

1. Έχει αλλάξει κάπως η εφαρμογή "Κέντρο Ασφαλείας" στα Δικαιώματα - Προνόμια root... δεν υπάρχει διακοόπτης root/unroot.

2. Στην εφαρμογή τηλέφωνο όσο και αν έχω σπάσει το κεφάλι μου dash δεν βρίσκω πώς μπορώ να κάνω εκκαθάριση στη λίστα προσφάτων κλήσεων (γίνεται μόνο αν ανοίγεις την κάθε κλήση ξεχωριστά) Στη V5 γινόταν με το εικονίδιο με τις 3 γραμμές (το φωτιζόμενο) με ένα πάτημα άνοιγε πρόσθετες λειτουργίες μεταξύ των οποίων και η μαζική εκκαθάριση του ιστορικού των προσφάτων κλήσεων. (τώρα αυτό το πλήκτρο κάνει άλλα πραγματα -widgets και με παρατεταμένη πίεση ανοίγει το εικονίδιο εκκαθάρισης εφαρμογών)

3. ΄Εχουν μείνει κάποια κινέζικα σε ορισμένες κατηγορίες...π.χ στα θέματα ή στο online της εφαρμογής Μουσική ή στην ενεργοποίηση του mi account

Αυτά τα ολίγα κατ αρχάς και παρακαλώ ενημερώστε αν έχετε το ίδιο πρόβλημα (2) ή κάποιος αν ξέρει πως επιλύεται... :thumbsup:
      Ευχαριστώ
    • την έχω συνηθίσει και η V5 μου φαίνεται περίεργη
      1 είσαι πάντα root
      2.τηλέφωνο=>στις πρόσφατες=>πατάς παρατεταμένα μια , και από το μενού επιλέγεις εκκαθάριση ιστορικού κλήσεων
      3. ναι ,όταν θα έχουμε σε λίγους μήνες ελπίζω την custom Ελληνική, θα είναι όλα Ελληνικά
      γενικά Οδηγός Εγκατάστασης και Διαγραφής Θέματος (Theme) από εξωτερική πηγή
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Για το 2ο ερώτημα αν θέλεις να σβύσεις όλες τις πρόσφατες κλήσεις κι όχι μια μία τότε:

Τηλέφωνο=>Στις πρόσφατες=>Πατάς παρατεταμένα μια==>Επεξεργασία προσφάτων κλήσεων==>Επιλογή όλων==>Διαγραφή
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά ευχαριστώ και τους δύο για τις πολύτιμες οδηγίες hail
      Ήταν τόοοσοο απλό αλλά άντε να το σκεφτείς :whistling:
      Τελικά εδώ και δύο μήνες κάτοχος xiaomi και η παραμετροποιησιμότητα της MIUI συνεχίζει ακόμη να με εκπλήσσει :D
      Εύχομαι μια καλύτερη χρονιά για όλους και φυσικά η κοινότητα εδώ να μεγαλώσει :thumbup:
    • Ο/H LordStark έγραψε:

Παιδιά ευχαριστώ και τους δύο για τις πολύτιμες οδηγίες hail
      Ήταν τόοοσοο απλό αλλά άντε να το σκεφτείς :whistling:
      Τελικά εδώ και δύο μήνες κάτοχος xiaomi και η παραμετροποιησιμότητα της MIUI συνεχίζει ακόμη να με εκπλήσσει :D
      Εύχομαι μια καλύτερη χρονιά για όλους και φυσικά η κοινότητα εδώ να μεγαλώσει :thumbup:

ναι , και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη
      να είσαι καλά , ευχές και σε σένα santa ,
      ε ναι , όσο θα μεγαλώνει η παρέα της Κοινότητάς μας , θα έχουμε όφελος όλοι μας

• Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει???

1. Πέρασα τις επαφές μου στο gmail.
      2. Εν συνεχεία έκανα ομαδική διαγραφή τους από την sim και το τηλέφωνο
      3. Προσπαθώντας να τις ξαναπεράσω αντιμετωπίζω πρόβλημα. ( Εχω αντιγράψει το vcf αρχείο στο τηλέφωνο αλλά όταν πάω να κάνω εισαγωγή μου πετάει μήνυμα: Δεν ήταν δυνατή η εισαγωγή vcard) To vcf το πέρασα στη διαδρομή κάρτα SD --- vCard
      Στην γραμμή ειδοποιήσεων μου πετάει μήνυμα "Δεν ήταβν δυνατή η εισαγωγή , αυτός ο τύπος αρχείων δεν υποστηρίζεται"
      Αν ξέρετε πως επιλύεται το πρόβλημα απαντήστε παρακαλώ... :)

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην LordStark ().

• Ο/H LordStark έγραψε:

Περί ομορφιάς της νέας RoM δεν θα πω κάτι, αν και στην V5 οι διακόπτες στις ειδοποιήσεις ήταν πιο ευανάγνωστοι, τόσο σαν εικονίδια όσο και σε σχέση με το περιβάλλον της οθόνης.

Έτσι πιστεύω και εγώ... Ότι αισθητικά η V5 παραμένει πολύ καλύτερη από την V6 και αυτός είναι και ένας παράγοντες που η V5 έγινε σαφώς πιό δημοφιλής απο τους χρήστες στην αρχή της, απ'ότι ήταν το διστακτικό ξεκίνημα της V6, παρ'ότι διαφημίστηκε πολύ περισσότερο και έδωσε και πολλές "υποσχέσεις" στους χρήστες... Επίσης το πλεονέκτημα της περασμένης έκδοσης ήταν ότι είχε και έχει ακόμα πολλές εναλλακτικές δυνατότητες παραμετροποίησης της εμφάνισης της, πράγμα που η V6 υπολείπεται προς απογοήτευση πολλών muiers. Ελπίζοντας όμως ότι σύντομα θα βελτιωθεί, πρέπει και εμείς σταδιακά να αφήσουμε πίσω την παλιά έκδοση και να συγχρονιστούμε με την τάση της V6, που καθιερώνει (αισθητικά πάντα) ένα πιό ..."android-ϊκό", αλλά σαφώς μοναδικό στυλ... Και μην ξεχνάμε ότι η μοναδική ή διαφορετική "προσωπικότητα" ενός προϊόντος, πάντα συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματά του... :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H LordStark έγραψε:

1. Πέρασα τις επαφές μου στο gmail.
      2. Εν συνεχεία έκανα ομαδική διαγραφή τους από την sim και το τηλέφωνο
      3. Προσπαθώντας να τις ξαναπεράσω αντιμετωπίζω πρόβλημα. ( Εχω αντιγράψει το vcf αρχείο στο τηλέφωνο αλλά όταν πάω να κάνω εισαγωγή μου πετάει μήνυμα: Δεν ήταν δυνατή η εισαγωγή vcard) To vcf το πέρασα στη διαδρομή κάρτα SD --- vCard
      Στην γραμμή ειδοποιήσεων μου πετάει μήνυμα "Δεν ήταβν δυνατή η εισαγωγή , αυτός ο τύπος αρχείων δεν υποστηρίζεται"
      Αν ξέρετε πως επιλύεται το πρόβλημα απαντήστε παρακαλώ...

1. λες , Πέρασα τις επαφές μου στο gmail. ,
      αφού είναι στο gmail οι επαφές , κάνε συγχρονισμό να τις δεις στο κινητό , ρυθμίσεις=>στο λογαριασμό gmail , κάνεις συγχρονισμό
      (κάτι άλλο μάλλον εννοείς)
      2. Ο.Κ. , υπάρχουν όμως στο gmail !!!!!!
      3.για το αρχείο . vcf , το τοποθετείς στην κύρια μνήμη του κινητού , όχι στην καρτούλα
      κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι εισαγωγή επαφών η τρέξε το αρχείο . vcf και πες του να πάνε στο gmail η στο Mi

• Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται... dash

A.ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ
      Έχω τις επαφές στο gmail...Όταν πάω στις ρυθμίσεις=>ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, βλέπω:
      1. λογαριασμός Μι,
      2. Όλα
      3. Προσθήκη
      4. Λογαριασ. & Συγχρονισμός.
      Όταν κλικάρω προσθήκη μου βγάζει ΙΜΑP, Εταιρικό (Στο ΙΜΑP έχω εισάγει 2 διεύθυνσεις email yahoo kai gmail).
      Όταν κλικάρω το ΟΛΑ μου βγάζει viber και IMAP(εδώ βλέπω κανονικά τους 2 λογαριασμούς email που έχω περάσει)
      Όταν πατάω μου κάνει συγχρονισμό αλλά οι επαφές στο τηλέφωνο παραμένουν άδειες. (Να είμαι τόσο άσχετος που κάνω κάτι στραβά? μπορεί. Πρέπει π.χ. όταν κάνω συγχρονισμό να έχω το τηλεφωνο συνδεδεμένο στο PC ή να έχω ανοιχτό το email? Δεν νομίζω να παίζουν ρόλο τέτοιες λεπτομέρειες) doofy

Β. ΓΙΑ το ΑΡΧΕΙΟ vcf

Το έχω περάσει χύμα στην μνήμη του τηλεφώνου. Όταν κλικάρω ρυθμίσεις --επαφές--εισαγωγή/εξαγωγή επαφών---εισαγωγή από αποθηκευτικό χώρο
      Μου πετάει ένα εικονίδιο "Δημιουργία Επαφής Στο Λογαριασμο" και από κάτω "λογαριασμό Μι και Google" (ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ μου κάνει ανίχνευση βρίσκει το αρχείο contacts.vcf (με κόκκινα γράμματα και μέσα σε παρένθεση την ημερομηνία αντιγραφήσ του) όταν πατάω ΟΚ μου πετάει "ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ VCARD" και στην μπάρα ειδοποησεων "Δεν ήταν δυνατή η εισαγωγή, η μορφή δεν υποστηρίζεται"

ΟΚ στο φινάλε θα καθίσω να περάσω μια μια τις επαφές απλά προσπαθώ λίγο και να καταλάβω πως συμπεριφέρεται η συσκεύη και το λογισμικό.

Ελπίζω να μην σας έπρηξα ή αν κάποιος ξέρει πως διορθώνεται η κατάσταση να δώσει τα φώτα του....αλλιώς θα πρέπει να περάσω 105 επαφές (ευτυχώς δεν είν πολλές) :P manual :D
    • Κάνε το εξής : με κάποιον browser βρες το αρχείο και επέλεξε το να το ανοίξει.

Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
    • Ο/H LordStark έγραψε:

Β. ΓΙΑ το ΑΡΧΕΙΟ vcf

@LordStark έχεις Mi λογαριασμό? Αν δεν έχεις κάνε. Κάνε login στον λογαριασμό σου απο το PC, μετά το login πας στις επαφές και πατάς αριστερά κάτω τις 3 γραμμές. Βγαίνει το μενού και πάς Import το vcard αρχείο στον λογαριασμό σου. Μόλις το Redmi σου μπεί online θα κάνει restore τις επαφές σε δευτερόλεπτα
    • Διαφήμιση
    • Εχω mi account, κάνω login αλλά δεν μ αφήνει να δω τις επαφες..μου πετάει warning να συνδεσω τον λογαριασμό με το νουμερο μου. Οταν ομως περναω το νουμερο, μου απαντά πως είναι ηδη συνδεδεμένο αυτό το νουμερο με το λογαριασμό μου!!!..και έτσι βρίσκομαι σε λούπα. Όσο για το αριστερά πληκτρο με τις 3 γραμμές που αναφερεις δεν παιζει αυτό το πλήκτρο στην v6. Οποτε Τζιφός και παλι Τζιφός..