Διαφήμιση

Mi 3w root access

• Καλημέρα σε όλους , στο Mi 3w στη νέα έκδοση 5.1.9 (ελληνική) όταν πάω στο Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Προνόμια Root η λίστα είναι άδεια και όταν μια εφαρμογή ζητάει root access βγαίνει ένα μήνυμα στην οθόνη που ζητάει επιβεβαίωση - πατάω ΟΚ αλλά δεν παίρνει root δικαίωμα.
      Κάτι μου διαφεύγει μάλλον διότι γνωρίζω ότι η ελληνική έκδοση είναι rooted.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην nautos ().

• Ο/H nautos έγραψε:

Καλημέρα σε όλους , στο Mi 3w στη νέα έκδοση 5.1.9 (ελληνική) δεν βρίσκω πλέον στις ρυθμίσεις ασφαλείας τη δυνατότητα να δώσω root access σε κάποια εφαρμογή.
      Απλά όταν μια εφαρμογή ζητάει root access βγαίνει ένα μήνυμα στην οθόνη που ζητάει επιβεβαίωση - πατάω ΟΚ αλλά τίποτα.
      Κάτι μου διαφεύγει μάλλον διότι γνωρίζω ότι η ελληνική έκδοση είναι rooted.

Καλημέρα καλή Κυριακή ,αφού έχεις την Ελληνική ROM είσαι ROOT τώρα μήπως θες να δοκιμάσεις επάνω απο τα προνόμια root τα δικαιώματα >εφαρμογες>δικαιώματα όπου θες να δώσεις εσύ?
    • Καλημέρα και ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά η επιλογή να δώσω root access σε μια εφαρμογή ούτε
      Στις Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση δικαιωμάτων αλλά ούτε και στο Κέντρο Ασφάλειας -> Διακαιώματα ->Προνόμια Root!
      π.χ. έχω την εφαρμογή Terminal Emulator και θέλω να τρέξω κάτι με su δικαιώματα μου βγάζει μήνυμα Terminal Emulator ζηγτά πρόσβαση root. Επιλογές Ακύρωση και ΟΚ.
      Επιλέγω ΟΚ αλλά τίποτα και όχι μόνο αυτό αλλά δεν εμφανίοζεται και στο Κέντρο Ασφάλειας -> Διακαιώματα ->Προνόμια Root για να μπορέσω να το διαχειριστώ.
      Μήπως έχει αλλάξει ο τρόπος διαχείρισης root access permissions?

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην nautos ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H nautos έγραψε:

Καλημέρα και ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά η επιλογή να δώσω root access σε μια εφαρμογή ούτε
      Στις Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση δικαιωμάτων αλλά ούτε και στο Κέντρο Ασφάλειας -> Διακαιώματα ->Προνόμια Root!

Φιλέ nauto για βοήθησε με λίγο να καταλάβω σου ζητάει κάποια εφαρμογή να έχει κάπου πρόσβαση ; Και δεν μπορείς να δώσεις ;
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H nautos έγραψε:

Καλημέρα και ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά η επιλογή να δώσω root access σε μια εφαρμογή ούτε

Φιλέ nauto για βοήθησε με λίγο να καταλάβω σου ζητάει κάποια εφαρμογή να έχει κάπου πρόσβαση ; Και δεν μπορείς να δώσεις ;

Ναι και συγνώμη διότι έκανα μιά επεξεργασία στο αίτημα μου για να γίνω περισσότερο σαφής έχω την εφαρμογή Terminal Emulator και θέλω να τρέξω κάτι με su δικαιώματα μου βγάζει μήνυμα Terminal Emulator ζητά πρόσβαση root. Επιλογές Ακύρωση και ΟΚ.
      Επιλέγω ΟΚ αλλά τίποτα και όχι μόνο αυτό αλλά δεν εμφανίζεται και στο Κέντρο Ασφάλειας -> Διακαιώματα ->Προνόμια Root για να μπορέσω να το διαχειριστώ.
    • Ο/H nautos έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H nautos έγραψε:

Ναι και συγνώμη διότι έκανα μιά επεξεργασία στο αίτημα μου για να γίνω περισσότερο σαφής έχω την εφαρμογή Terminal Emulator και θέλω να τρέξω κάτι με su δικαιώματα μου βγάζει μήνυμα Terminal Emulator ζητά πρόσβαση root. Επιλογές Ακύρωση και ΟΚ.
      Επιλέγω ΟΚ αλλά τίποτα και όχι μόνο αυτό αλλά δεν εμφανίζεται και στο Κέντρο Ασφάλειας -> Διακαιώματα ->Προνόμια Root για να μπορέσω να το διαχειριστώ.

Μάλιστα βέβαια τώρα είμαστε off topic αλλά κάτσε να το ψαξω λιγάκι και να επανελθω !!
      Δεν έχω αυτήν την εφαρμογή αλλά για τσεκαρε μήπως τρέχει κάτι απο αυτά που γράφει η εφαρμογή σου πρώτα
      Images
      • Screenshot_2015-01-11-08-56-08.png

82,14 kB, 337×600, viewed 226 times

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην takisfrag ().

• Διαφήμιση
    • Πατιέται αλλά εμφανίζεται μία κενή οθόνη με ένα κύκλο στη μέση με ένα θαυμαστικό και ένδειξη 'Δεν έχουν root'.
      Ενώ θυμάμαι πιο παλιά όταν μια εφαρμογή ζήταγε root access και το εγκρίναμε τότε εμφανιζόνταν μέσα σε αυτή την οθόνη έτσι ώστε να είχες το δικάιωμα μετά να διαχειριστής το root access (ON-OFF).
      Τώρα όταν η εφαρμογή ζητάει root access και πατάω ΟΚ ουσιαστικά δεν το πάιρνει το δικαίωμα και γι αυτό η συγκεκριμένη οθόνη παραμένη άδεια.
      Κάτι δεν πάει καλά ή κάτι έχει αλλάξει με τα root access.
    • Ο/H nautos έγραψε:

Πατιέται αλλά εμφανίζεται μία κενή οθόνη με ένα κύκλο στη μέση με ένα θαυμαστικό και ένδειξη 'Δεν έχουν root'.
      Ενώ θυμάμαι πιο παλιά όταν μια εφαρμογή ζήταγε root access και το εγκρίναμε τότε εμφανιζόνταν μέσα σε αυτή την οθόνη έτσι ώστε να είχες το δικάιωμα μετά να διαχειριστής το root access (ON-OFF).
      Τώρα όταν η εφαρμογή ζητάει root access και πατάω ΟΚ ουσιαστικά δεν το πάιρνει το δικαίωμα και γι αυτό η συγκεκριμένη οθόνη παραμένη άδεια.

Λοιπόν αδερφέ για πήγαινε ρυθμίσεις ,εφαρμογές, βρες την εφαρμογή σου στις ληφθείσες πήγαινε κάτω κάτω και δες δικαιώματα !
    • Διαφήμιση
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H nautos έγραψε:

Πατιέται αλλά εμφανίζεται μία κενή οθόνη με ένα κύκλο στη μέση με ένα θαυμαστικό και ένδειξη 'Δεν έχουν root'.

Λοιπόν αδερφέ για πήγαινε ρυθμίσεις ,εφαρμογές, βρες την εφαρμογή σου στις ληφθείσες πήγαινε κάτω κάτω και δες δικαιώματα !

Πηγαίνω και έχει μόνο Λεπτομέρειες άδειας και Διαχείριση διακαιωμάτων όπου σε καμία απο αυτές δεν αναφέρει κάτι για root