Διαφήμιση

Mi 3w root access

• Ο/H nautos έγραψε:

Με λίγο ψάξιμο στο google τελικά το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται σε αρκετούς στη V6 και η μόνη λύση είναι ολική επαναφορά.
      :thumbdown:
      Θα δούμε.

Ξέρεις τότε πάρε backup και προχώρησε σε εργοστασιακή επαναφορά !!
    • Η λύση επαναφορά στη προηγούμενη έκδοση τα έκανε χειρότερα διότι το Κέντρο Ασφάλειας δεν άνοιγε καθόλου και έτσι ξαναγήρυσα στη 5.1.9.
      Δυστηχώς τελικά θα κάνω ολική επαναφορά διότι έτσι το έχουν αντιμετωπίση και άλλοι.
      Σημειωτέον για το κοινό δεν είμαι ο μοναδικός με αυτού του τύπου το πρόβλημα.
      Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν και αφιέρωσαν το χρόνο τους.
    • Ο/H nautos έγραψε:

Η λύση επαναφορά στη προηγούμενη έκδοση τα έκανε χειρότερα διότι το Κέντρο Ασφάλειας δεν άνοιγε καθόλου και έτσι ξαναγήρυσα στη 5.1.9.
      Δυστηχώς τελικά θα κάνω ολική επαναφορά διότι έτσι το έχουν αντιμετωπίση και άλλοι.
      Σημειωτέον για το κοινό δεν είμαι ο μοναδικός με αυτού του τύπου το πρόβλημα.
      Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν και αφιέρωσαν το χρόνο τους.

Καλή επαναφορά λοιπόν ! Τουλάχιστον δες την καλή πλευρά θα καθαρίσει το τηλέφωνο σου ,απο την άλλη πάλι λίγο που το εψαξα εδώ στο φόρουμ δεν βλέπω να έχουν αναφέρει άλλα παιδιά το πρόβλημα ,αλλά για να το λες τι να πω και πάλι καλή συνέχεια !!!
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα σε όλους τελικά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε με ολική επαναφορά του τηλεφώνου μέσα από recovery mode. :(
      Ελπίζω να μην επαναληφθεί διότι θα αρχίζει και θα μου θυμίζει πολύ Microsoft updates! :lol:
      Ευχαριστώ γι άλλη μια φορά το κόσμο που ασχολήθηκε.
      topicclosed
    • Ο/H nautos έγραψε:

Καλημέρα σε όλους τελικά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε με ολική επαναφορά του τηλεφώνου μέσα από recovery mode. :(
      Ελπίζω να μην επαναληφθεί διότι θα αρχίζει και θα μου θυμίζει πολύ Microsoft updates! :lol:
      Ευχαριστώ γι άλλη μια φορά το κόσμο που ασχολήθηκε.
      topicclosed

Μπράβο ωραία αυτό είναι ευχάριστο ! Όμως δεν πρέπει κατά την γνώμη μου να ξεχνάμε πως όλα τα παιδιά εδώ στο φόρουμ οτι κάνουν το κάνουν αφιλοκερδώς και πολλές φορές θυσιάζοντας πολύ από τον πρωσοπικό τους χρόνο για να έχουμε εμείς Ελληνική ROM ,όπως επίσης πως εμείς αλλάζοντας μια stable ROM είμαστε οι αποκλειστικά υπεύθυνοι και κανείς άλλος !!!
    • Καλημέρα , άργησα λίγο αλλά δεν πειράζει. Εκτιμώ ότι έγινε παρεξηγήθηκα , και βέβαια δεν ρίχνω ευθύνες σε κανένα από την ελληνική ομάδα για την δουλειά που κάνεται.
      Η μομφή μου απευθύνεται στην σταθερότητα ενός λειτουργικό και τις παρεμβάσεις που γίνονται από τις εταιρείες που ασχολούνται με αυτό.
      Δεν φταίει κανένας τουλάχιστον από την ομάδα εάν η xiaomi βγάλει ένα προβληματικό patch - update αλλά ακόμα και αυτό να γίνει είναι γνωστή η προσπάθεια των χρηστών και των υπe;yθυνων αυτού του forum να δώσουν λύσεις.
      Επίσης υπάρχει και η περίπτωση κάποιος χρήστης να κάνει κάτι το οποίο θα προξενήσει πρόβλημα και πάλι έχει βοήθεια από το κόσμο του forum.
      Keep on trying.