Μη αποστολή SMS σε 4ψήφιο αριθμό
-
-
Καλημέρα.
Για τα μηνύματα, πρέπει να σου βγάζει "Δυστυχώς η εφαρμογή Μηνύματα σταμάτησε" και είναι λόγω μερικών bug που έχει η συγκεκριμένη έκδοση στα μηνύματα. Θα έχεις πρόβλημα και μερικές φορές σε μερικά εισερχόμενα. Βάλε μια άλλη εφαρμογή μηνυμάτων από το google play για τις περιπτώσεις που έχεις πρόβλημα με την μαμά εφαρμογή. Έχει ξαναγίνει αυτό αν θυμάμαι καλά τον Οκτώβριο.
Για το πρόβλημα με το μέγεθος των αρχείων, κάνε καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή Αρχεία από το Ρυθμίσεις > Εφαρμογές>Αρχεία και ξαναδοκίμασε.
-
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
...αλλά τζίφος!
Στα μηνύματα μόλις συμπληρώσω τον 4ψήφιο και τικάρω για να φύγει το μήνυμα, επανέρχεται η προηγούμενη οθόνη με τα μηνύματα. Συμβαίνει μόνο με τους 4ψήφιους, τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά, λαμβάνω, στέλνω. Επίσης δεν εμφανίζεται κάποιο μήνυμα απλά πάει ένα βήμα πίσω.
Με τον φάκελο αρχεία τώρα έκανα καθαρισμό δεδομένων, επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Εξακολουθεί να γράφει 0 ειδών και όταν πατήσω επάνω στα εικονίδια-->κατηγορίες γράφει άδειο.
Οι φωτογραφίες, μουσική κλπ υπάρχουν όμως.
Μπέρδεμα? -
Ο/H plapla έγραψε:
Στα μηνύματα μόλις συμπληρώσω τον 4ψήφιο και τικάρω για να φύγει το μήνυμα
4ψήφιο?? Ποιό 4ήφιο είναι αυτό. Μήπως κάνεις λάθος? Μήπως αυτός ο 4ψήφιος δεν υπάρχει πια? -
-
-
Ο/H plapla έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ dnomikos!
Θα περιμένω μάλλον την επόμενη ρομ. Φοβάμαι μήπως τα κάνω χειρότερα...
Καμία ιδέα για τα αρχεία? Μήπως έχω κάνει καμιά πατάτα εγώ?
Κατανοητός ο φόβος σου, αρχή είναι ακόμα, αλλά αν το αποφασίσεις να το βάλεις, η διαδικασία εγκατάστασης ενός αρχείου apk είναι πανεύκολη και δεν υπάρχει κίνδυνος αν κατεβάζεις αρχεία από ασφαλή πηγή.
Mπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot (στιγμιότυπο) με το πρόβλημα των αρχείων για να δούμε οπτικά τι ακριβώς συμβαίνει;
-
Έτοιμα τα screenshots..
Να ήξερα κιόλας πως να τα ανεβάσω μια χαρά θα ήταν! -
Πατάς Απάντηση και μετά το κουμπί Πλήρης Κειμενογράφος. Πάνω απο τα emoticons υπάρχουν 2 σειρές κουμπιά. Στην επάνω σειρά Συνημμένα και μετά Ανέβασμα
-
Ευχαριστώ Bodai!!
-
Λοιπόν, αυτό το έχω συναντήσει και εγώ αλλά ο λόγος που έγινε σε μένα, δεν μπορεί να ισχύει σε εσένα και έχει σχέση με το format της κάρτας SD. Εσωτερικής ή εξωτερικής.
Επειδή υποψιάζομαι ότι για τον ένα ή τον άλλο λόγο, το ίδιο συμβαίνει και για να μην σε ζαλίζω, πάρε ότι σημαντικά αρχεία έχεις στην κάρτα SD και κάνε της format.
Παρακαλώ, επειδή δεν έχω το NOTE 4G και δεν ξέρω πως ακριβώς είναι οι φάκελοι και που (λόγω ύπαρξης microSD), ας γράψει κάποιος άλλος φίλος κάτοχος του κινητού πως ακριβώς θα το κάνει, μήπως ισχύει κάτι διαφορετικό από το Mi3 το οποίο δεν έχει microSD.
EDIT: Τον φάκελο Εφαρμογές, σωστά σου τον δείχνει άδειο γιατί δεν έχεις αποθηκευμένα αρχεία apk στην SD καθώς και τα Bluetooth (αφού δεν έχεις λάβει ακόμα αρχεία μέσω bluetooth), Αγαπημένα κλπ. Τις εικόνες όμως, έπρεπε να σου τις δείχνει αφού έχεις περασμένες. Για αυτό και μόνο τον λόγο συνιστώ το format.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0