Διαφήμιση

Xiaomi Ants Xiaoyi Smart Camera

• Xiaomi Ants Xiaoyi Smart Camera

Μολις την παρελαβα,(δεν ξερω αν είμαι στο σωστο topic οποτε η μεταφορα ευπροσδεκτη).

Είναι καμερα δικτυου με αμφιδρομη επικοινωνια μεσο της εφαρμογης για τα κινητα μας.
      Ο ελεγχος είναι μεσο δικτυου κοινου η απομακρυσμενου.Την εχω δοκιμασει σε κοινο δικτυο στο σπιτι και μεσο δεδομενων εκτος και δουλευει τελεια.
      Η εικονα είναι 720p.Εχει δυνατοτητα να καταγραψει video σε καρτα sd κλπ κλπ.Οι εφαρμογες είναι προς το παρον στα Κινεζικα με μερικη μεταφραση στα Αγγλικα από την en.miui.
      Για οτιδήποτε άλλο εδώ ειμαστε να τα κουβεντιασουμε
      Images
      • camera.jpg

8,91 kB, 300×300, viewed 948 times
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ωραία, και εγω μολις παρέλαβα .. και τωρα ?
      δεν εχω καταφερει να βρω οδηγίες . τιποτα !
      καμμιά βοήθεια κάποιος ?
      Xiaomi Mi5s plus
    • Ο/H greco99 έγραψε:

Ωραία, και εγω μολις παρέλαβα .. και τωρα ?
      δεν εχω καταφερει να βρω οδηγίες . τιποτα !
      καμμιά βοήθεια κάποιος ?

δεν την έχω (την επόμενη που θα γυρίζει δεξιά αριστερά πάνω κάτω)

την συνδέεις με το ethernet καλώδιο στον υπολογιστή , βάζεις και το ρεύμα
      βάζεις το cd , και κάνεις εγκατάσταση ......
      βγαίνει ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας , ... κάνεις ρυθμίσεις στο κομπιούτερ ...
      τέλος πάντων , αυτά είναι απο ip cam που έχω , αλλά σίγουρα είναι ίδια φιλοσοφία
      ο @Thracia , θα σου πει πως συνδέεται στο κομπιούτερ , και μετά βγάζεις το Ethernet ,
      την πηγαίνεις στον χώρο που θέλεις και θα την βλέπεις ασύρματα με wifi η data
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Κατεβάζεις την εφαρμογή απο εδώ
      en.miui.com/thread-73032-1-1.html κατά προτίμηση την δεύτερη Smarthome apk είναι στα Αγγλικά θα συνδέσεις την κάμερα στο ρεύμα με τον adapter και θα τρέξεις την εφαρμογή στο κινητό,από εκεί θα κάνεις τις ρυθμίσεις.Η κάμερα δεν συνδέεται στον υπολογιστή απλά τροφοδοτείται από το PC αν θέλουμε

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Thracia ().

• τρέχεις την εφαρμογή στο κινητό , του λες να ψάξει την κάμερα την βρίσκει , κάνεις ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με το δίκτυο (ασύρματο ρουτερ)
      σου δίνει η κάμερα το DDNS της για να συνδέεσαι εκτός wifi σπιτιού ,?
      βλέπεις στο κινητό την κάμερα με wifi με δεδομένα ? σε π.χ. καφετέρια , αλλάζεις κάτι η συνδέεται κανονικά ?
      απλά βλέπεις τον χώρο , η κάμερα γυρίζει η είναι σταθερή ? σταθερή την βλέπω
      γράψε εμπειρίες...
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

@tora33 δεν υπάρχει η έννοια DDNS στο lan του σπιτιού (εκτός ίσως αν έχεις στήσει DHCP/DNS server). Απλά πας στο interface του router και ρυθμίζεις να δίνει το router πάντα την ίδια ip στην κάμερα (βάσει του mac address της) Απο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής στο κινητό τσέκαρε αν χρειάζεται κάποια πόρτα πάνω στην οποία συνδέεσαι (αν χρειάζεται)
      Εκτός σπιτιού τώρα.. ρύθμισε το router με DDNS και ρύθμισε όλες τις εξωτερικές συνδέσεις να τις κάνει forward στην ip της κάμερας. Αν τώρα χρησιμοποιείς άλλη συσκευή που "βλέπεις" απο το διαδικτυο θα πρέπει να ρυθμίσεις μια πόρτα που θα δέχεται το router απο έξω και θα την κάνει πάλι forward στην κάμερα.
      Η πόρτα θα πρέπει να είναι διαφορετική απο της άλλης συσκευής.

EDIT
      Δες ΕΔΩ Η πόρτα που σου έλεγα πρίν είναι η 554 (tcp/RTSP) Αν και θα έλεγα αν υπάρχει δυνατότητα να οριστεί κάτι άλλο να βάλεις κάτι πάνω απο την πόρτα 1000. ΕΔΩ βρίσκεις πληροφορίες για την πόρτα.

EDIT1

Ο/H tora33 έγραψε:

σε π.χ. καφετέρια , αλλάζεις κάτι η συνδέεται κανονικά ?

Μέσω άλλων δικτύων (καφετερίες, ιντερνετ καφέ κλπ) συνδέεσαι στην DDNS διεύθυνση του router. Αρκεί να μπορείς να το κάνεις απο την εφαρμογή. Αν και απο τις προδιαγραφές της κάμερας υποστηρίζεται HTTP οπότε μάλλον μπορείς στον browser να πεις 'http://DDNS ADDRESS:554' και να δεις το σπίτι..

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην Bodai ().

Παιδιά συγγνώμη για την αργοπορία αλλά τώρα μπόρεσα να τα δω.Οπότε παμε, Ή κάμερα δουλεύει από την εφαρμογή σε οποιαδήποτε δίκτυο και αν είναι συνδεδεμένο το κινητό αρκεί η κάμερα να είναι στο δίκτυο που ρυθμισαμε την εφαρμογή (σπίτι?).(Δεν χρειάζεται port forwarding Η οτιδήποτε άλλο,αυτά είναι για να την βλέπεις από υπολογιστή μέσο εφαρμογής τρίτων).Ελπίζω να βοήθησα λίγο,απλά δεν έχω καταλάβει αν έχετε πρόβλημα με την εφαρμογή του κινητού ή θέλετε να την χρησιμοποιήσετε σε ήδη υπάρχον σύστημα ασφαλείας.

• Διαφήμιση

Ο/H tora33 έγραψε:

τρέχεις την εφαρμογή στο κινητό , του λες να ψάξει την κάμερα την βρίσκει , κάνεις ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με το δίκτυο (ασύρματο ρουτερ)
      βλέπεις στο κινητό την κάμερα με wifi με δεδομένα ? σε π.χ. καφετέρια , αλλάζεις κάτι η συνδέεται κανονικά ?
      απλά βλέπεις τον χώρο , η κάμερα γυρίζει η είναι σταθερή ? σταθερή την βλέπω
      γράψε εμπειρίες...

Συνδέουμε την κάμερα στο ρεύμα και ανάβει το πορτοκαλί λαμπάκι της κάμερας,τρέχουμε την εφαρμογή smart home .app στο κινητό και επιλεγουμε ant camera μας ζητάει να σκαναρουμε τον κωδικό στο πίσω μέρος της κάμερας για να την αναγνώριση Αφού την αναγνώριση μας ζητάει τους κωδικούς του δίκτυο που είναι διαθέσιμα,την συνδέουμαι στο δίκτυο μας.Αν Όλα πάνε καλά το λαμπάκι θα γίνει μπλε και πλέων θα έχουμε εικόνα στην εφαρμογή του κινητού.Από την εφαρμογή μπορούμε να ανοίγουμε και να κλείνουμε την κάμερα μπορούμε ακόμη να σβήνουμε το λαμπάκι για να μην φαίνεται ότι καταγράφει.
      Από την εφαρμογή κάνουμε και το update της κάμερας αλλά θα πρέπει να τοποθετήσουμε μια micro sd
      card class 10, η υποδοχή είναι στο πίσω πλαϊνό μέρος.Θα την χρειαστούμε και για την καταγραφη video
      Από την εφαρμογή η κάμερα ελέγχεται από παντού αρκεί να είναι στο ρεύμα,ας είναι και κλειστή.
      Η κάμερα δεν γυρίζει remote μπορούμε να την γυρίσουμε στο άξονα της (με το χέρι)επίσης η βάση είναι άρθρωση οπότε μπορούμε να την βάλουμε στο ταβάνι και η εικόνα να μην είναι ανάποδα.
      Ο φακός είναι 110 μοίρες και το πεδίο Που καλύπτει είναι ικανοποιητικό

P.S
      Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός αλλά οι αναλύσεις δεν είναι και το καλύτερο μου

Ένα screenshot της κάμερας Μόλις τώρα.Η ώρα της κάμερας είναι China time

Images
      • IMG_20150114_175620.jpg

62,6 kB, 800×450, viewed 285 times
    • Μόλις παρέλαβα Και εγώ την κάμερα μαζί με την action yi..λοιπόν με την 1.13 το λαμπάκι άναψε Αλλά η κάμερα Δεν συνδέεται..πάει στο 100% και λέει ότι δεν βρέθηκε.μου βγάζει update για 1.64 Έκδοση Αλλά μου βγάζει σφάλμα το find 7 στην εγκατάσταση...σκαναρα την εφαρμογή του φιλαδιου Και συνδέθηκε Αλλά επειδή είναι στα κινέζικα Δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα..Μια χαρά τα προϊόντα Αλλά απογοήτευση από την μετάφραση..τόση κοινότητα και τίποτα..Για το oppo ότι Και αν πήρα είχε Ελληνικό μενού η στην χειρότερη αγγλικό.Επίσης δεν μου ζητήθηκε πότε να κάνω αναγνώριση για αυθεντικότητα..Υπάρχει πουθενά μια μεταφρασμένη εφαρμογή που να συνδέει το κινητό με την κάμερα σωστά;
    • Τελικά κατάφερε κανείς σας να την κάνει να παίξει, με την Αγγλική version που κυκλοφορεί εδώ στο φόρουμ?? Εγώ δοκίμασα τα πάντα, έψαξα ακόμη και σε επίσημο φόρουμ της Mi αλλά τίποτα!! Υποτίθεται ότι για την ώρα κυκλοφορεί μόνο για την περιοχή τους. Με κάποια δυσκολία κατάφερα να βρω το user manual κι ευτυχώς στα Αγγλικά, μόνο που το app που σου δίνουν δεν έχει καθόλου Αγγλικές λέξεις ή οδηγίες μέσα!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτό???
      Ευχαριστώ προκαταβολικά, για όποια απάντηση!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H grekosdx έγραψε:

Τελικά κατάφερε κανείς σας να την κάνει να παίξει, με την Αγγλική version που κυκλοφορεί εδώ στο φόρουμ?? Εγώ δοκίμασα τα πάντα, έψαξα ακόμη και σε επίσημο φόρουμ της Mi αλλά τίποτα!! Υποτίθεται ότι για την ώρα κυκλοφορεί μόνο για την περιοχή τους. Με κάποια δυσκολία κατάφερα να βρω το user manual κι ευτυχώς στα Αγγλικά, μόνο που το app που σου δίνουν δεν έχει καθόλου Αγγλικές λέξεις ή οδηγίες μέσα!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτό???
      Ευχαριστώ προκαταβολικά, για όποια απάντηση!!

Σε ποιο app αναφερεσαι? Εγω χρησιμοποιω για την night vision το official app οπου ειναι 100% στα αγγλικα και δουλευει μεχρι τωρα απροβληματιστα. app.mi.com/detail/75646

Sent from my Onda V975m using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend