14 Ιαν 15th 2015, 1:03am Ο/H JeLaKos έγραψε: Ναι playstore φυσικα σιγα μην τους δωσω και λεφτα Δουλεύει με ίντερνετ ή με gps?
15 Ιαν 15th 2015, 1:55am Ο/H spideman3 έγραψε: Ο/H JeLaKos έγραψε: Ναι playstore φυσικα σιγα μην τους δωσω και λεφτα Δουλεύει με ίντερνετ ή με gps? με gps ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
17 Ιαν 21st 2015, 4:52am Προσωπικά έχω βολευτεί πολύ με αυτό play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps Και offline και ελληνικά.
18 Ιαν 21st 2015, 7:02am Αν και εγώ έχω και το sygic δεν αλλάζω το here maps από τη Nokia που το θεωρώ τρομερά εύχρηστο.Και ακόμα είναι σε beta έκδοση.!!
19 Ιαν 29th 2015, 11:03am play.google.com/store/apps/det…gator_checkout_eu40&hl=el Το καλυτερο και εδω free http://www.4shared.com Δικο σας εγκαταστασει κανει το απαρετειτο download και ειμαστε ΟΚ Συντονισμός από kok8 ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ η δημοσίευση συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο Σχετική πρόβλεψη "Γενικοί όροι λειτουργίας του Forum και οι κανόνες που ακολουθούμε όλοι."
20 Δεκ 18th 2016, 4:28pm Ο/H jimarios έγραψε: το sygic σπασμενο που υπαρχει ρε παιδια; Καλά, το απο πάνω ακριβώς post του διαχειριστή, δεν το είδες ? Συντονισμός από kok8 ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ η δημοσίευση συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο Σχετική πρόβλεψη "Γενικοί όροι λειτουργίας του Forum και οι κανόνες που ακολουθούμε όλοι." ΜΑΤΙΑ βγάζει !! χχααχαχαααα Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
21 Δεκ 18th 2016, 6:06pm Το είδα αλλά δεν δημοσίευσα link. Anyway. Sorry! Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
22 Δεκ 19th 2016, 10:43am Βάλε το here είναι δωρεάν το χρησιμοποιεί η mercedes έχει Ελληνική φωνή εχει παγκόσμιο gps δεν δουλεύει με δεδομένα ζωντανή εικόνα απο την κλεισουρα Καστοριάς
23 Δεκ 19th 2016, 2:20pm Ο/H alnikou έγραψε: Βάλε το here είναι δωρεάν το χρησιμοποιεί η mercedes έχει Ελληνική φωνή εχει παγκόσμιο gps δεν δουλεύει με δεδομένα ο ομιλος που εχει τη mercedes, καθως και η audi και η BMW.