mi4
-
-
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Σε παρακαλώ να μην γραφεις κεφαλαία γιατί δείχνει ότι φωνάζεις. Θα χρειαστεί να γράψεις μερικές λεπτομέρειες για την rom που έχει τώρα το "εργαλείο" σου ώστε να σε βοηθήσουμε ανάλογα.
Ποιά είναι (αν είναι δυνατόν με screenshots) αν υπάρχει updater κλπ
Υ.Γ.
Καλορίζικο -
Ο/H Kallikratiss έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ XIAOMI MI4!ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ANDROID ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ VERSION ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ LINK??ΝΑ ΛΕΕΙ ΒΗΜ ΒΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
κατεβάζεις την rom
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-MI-4-GTV-5-1-9/#files
και την φλασάρεις
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Διάβασε τις οδηγίες και πες μας αν συναντήσεις κάποιο πρόβλημα...
-
ενταξει!!ευχαριστω
-
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
παιδια εκανα την αναβαθμησει επιτυχως!αλλα μ βγαζει συνεχεια ενα μυνημα οτι **η εφαρμογη mail σταματησε** κια για αλλεσ εφαρμογεσ!!και παταω οκ!και μετα απο λιγο παλι!επισησ δν εχω πληκτρολογιο!πατανα γραψω μυνημα και δν βωαινει το πληκτρολογιο!οπως και στον browser το ιδιο!!τι κανω???helppp
-
Στις εφαρμογές που σου παρουσιάζουν το πρόβλημα θα πας στις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Όνομα εφαρμογής και θα κάνεις Διαγραφή δεδομένων
-
ναι ωραια αλλα για το οτι δν μ βγαζει πτληκτρολογιο πουθενα??δν μπορω να γραψω τπτ!!δν μ βγαζει πληκτρολογιο ουτε στον browser ουτε στα μυνηματα για να στειλω μυνηματα!
-
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
απο σε recovery τα wipes!!ti einai ayto???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0