Διαφήμιση

Παραγγελία κινητών

• Παραγγελία κινητών

Στις 21/12/14 παρήγγειλα 2 κινητά τηλέφωνα από το συγκεκριμένο κατάστημα έχοντας κάνει και πολλές άλλες αγορές από τους ίδιους. Δεν έχω παραλάβει τπτ μέχρι σήμερα.
      Για όλα αυτά πλήρωσα 42 usd έξοδα αποστολής με ems υποτίθεται ότι θα έκαναν 6-12 ημέρες παράδοση.
      Έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον υποτιθέμενο χρόνο και γι αυτό τους ζήτησα τα χρήματα του ems πίσω.
      Αυτοί δεν μου λένε τπτ άλλο παρά μόνο ότι τα στείλανε και κάνε υπομονή.
      Πως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω τα χρήματα μου πίσω; μιας και έχω μετανιώσει που έκανα παραγγελία πλέον σε αυτούς.
      Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
      Υ. Γ. Έχω κάνει dispute στο PayPal.
    • Ακόμη και dispute στο PayPal κάνεις δυστυχώς δεν θα πάρεις χρήματα πίσω. Και ο λόγος είναι ότι το PayPal δεν εγγυάται το χρόνο παραλαβής. Αυτό που θα γίνει είναι ότι το PayPal θα ζητήσει απόδειξη αποστολής από το κατάστημα. Εφόσον τα έχουν στείλει τότε η απάντηση είναι να κάνεις υπομονή. Tracking number σου έχουν δώσει? Δουλεύει? Εάν σε όλα ναι τότε δεν παίρνεις χρήματα πίσω πριν από ενάμιση με δύο μήνες. 45 μέρες + 20 για την λύση του dispute. Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία αυτά ξέρω.
    • Μετά από πολλές επικοινωνίες που είχα με αυτούς και με τα ταχυδρομεία έμαθα ότι βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και περιμένουν έλεγχο από το τελωνείο και θα κάνουν ακόμα μια εβδομάδα καθυστέρηση. Δεν ξέρω φίλε μου αλλά με κούρασε η όλη κατάσταση. Και σκέφτηκα να τα ακυρώσω.
      Σε περίπτωση που το κάνω έστω και μετά από τόσο καιρό θα πάρω χρήματα πίσω;
    • Διαφήμιση
    • Αυτό πρέπει να το συνεννοηθείς με το κατάστημα αν το δέχονται. Πάντως το PayPal δίνει τα μεταφορικά της επιστροφής έως 30 ευρώ.
    • Αν δέχονται την επιστροφή;
      Δλδ αν αρνηθούν να τα ακυρώσω δεν μπορώ;
      Το PayPal σου δίνει τα χρήματα για να επιστρέψεις πίσω τα πράγματα;
      Κατάλαβα καλά;
    • Το πιο πιθανό είναι ότι θα αρνηθούν να ακυρώσουν την παραγγελία. Το Paypal δίνει τα χρήματα για τα μεταφορικά της επιστροφής εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις για επιστροφή όπως πχ DOA.

13.3 How much coverage do I get with PayPal Buyer Protection?

Items purchased on eBay:

If you see the PayPal Buyer Protection message "Pay with PayPal and full purchase price is covered", and if PayPal finds in your favor on your Claim, PayPal will reimburse you for the full purchase price of the item and original shipping costs – with no cap on coverage. PayPal will not reimburse you for the return shipping costs that you incur to return a Significantly Not as Described item to the seller or other party PayPal specifies. If the seller presents evidence that they delivered the goods to your address, PayPal may find in favor of the seller even if you did not receive the goods.

Αυτό πρακτικά σε δεσμεύει στην παρούσα φάση. Αν το tracking number δείχνει καθυστέρηση χωρίς υπαιτιότητα του πωλητή δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

Ο/H georgeth50 έγραψε:

Το PayPal σου δίνει τα χρήματα για να επιστρέψεις πίσω τα πράγματα;
      Κατάλαβα καλά;

Και αυτό για τα μεταφορικά της επιστροφής

Refunded Returns - PayPal

Έχεις ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη υπηρεσία. Αν όχι τώρα είναι μια καλή στιγμή να το κάνεις