Διαφήμιση

μικρές παρατηρήσεις σχετικά με τη βελτίωση του site (καλοπροαίρετα πάντα)

• Δεν είναι BUG
  • μικρές παρατηρήσεις σχετικά με τη βελτίωση του site (καλοπροαίρετα πάντα)

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα . Θα ήθελα ν'αναφερθώ σε κάποιες ατέλειες που έχω δει στο σάιτ με σκοπό να το κάνομε καλύτερο .
    1) όταν λαμβάνω ειδοποίηση για θέμα που παρακολουθώ μου έρχεται διπλή ειδοποίηση. 2 παραθυράκια κάτω αριστερά & 2 πάνω στο μπάνερ (αν το λέω καλά) των ειδοποιήσεων.
    2)στο cChat αρκετές φορές(σήμερα δεν το κάνει :D ) δεν υπάρχει το όνομα στο αντίστοιχο εικονίδιο αλλά ακριβώς από κάτω
    3) σπανιότατα , αλλά γίνετε όταν κάνω έξοδο από το λογαριασμό μου , αλλά δεν κλεινω την σελίδα & κάνω άλλες δουλειές στο pc μόλις πάω να συνδεθώ μου βγάζει ότι δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης στο φόρουμ (λέω με πετάξανε απ' έξω, τόσες κοτσάνες που χω πει , σαν άσχετος που είμαι :P rofl )
    Δεν ξέρω αν τα έχει συναντήσει & άλλος αυτά ( chrome χρησιμοποιώ )
    Και μία πρόταση ... Γίνετε όταν διαβάζουμε ένα θέμα να βλέπουμε δεξιά την μπάρα με την {πρόσφατη δραστηριότητα και τα τελευταία μηνυματα !!) είναι κουραστικό να ανεβαίνουμε με το βελάκι πάνω ,για να πάμε στο φόρουμ & ξανά το ίδιο .
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας & συνεχίστε την εξαιρετική this δουλειά :thumbsup:
    Μάνος - Χανιά
    ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
  • Καλημέρα,
    1. Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό.
    2. Αυτό δεν έτυχε ποτέ να το δω.Μήπως φταίει κάτι άλλο όπως πχ η ανάλυση στην οθόνη του PC σου?
    3. Δλδ κάνεις αποσύνδεση? Γιατί σε μένα έγινε κανα 2 φορές αλλά συνδεδεμένος. Την μια, κιόλας έβγαλε το μνμ αλλά στην συνέχεια όλα καλά, χωρίς κάποια ενέργεια. Οπότε θεώρησα ότι γίνονται εργασίες στο site.