Διαφήμιση

Προβλημα με πληκτρολογιο MI3

• Προβλημα με πληκτρολογιο MI3

Καλημερα!
      Αντιμετώπισα προβλημα με το πληκτρολογιο καθως εξαφανιστηκε μετα το σβησιμο καποιων κινεζικων εφαρμογων.Κατεβασα το swiftkey και μπορω να κανω τη δουλεια μου.
      1ον, πως θα επαναφερω το original πληκτρολογιο?
      2ον, χρειαζεται να επαναφερω το original πληκτρολόγιο?
      3ον, θα αντιμετωπισω προβλημα αν κανω update? (παρεπιπτόντως, εχω την εκδοση android 4.3 JLS36C. Χρειαζεται να κανω update και γιατι??)

Σας ευχαριστω για την προσοχη σας!
    • Ο/H FILODIMAS έγραψε:

Καλημερα!
      Αντιμετώπισα προβλημα με το πληκτρολογιο καθως εξαφανιστηκε μετα το σβησιμο καποιων κινεζικων εφαρμογων.Κατεβασα το swiftkey και μπορω να κανω τη δουλεια μου.
      1ον, πως θα επαναφερω το original πληκτρολογιο?
      2ον, χρειαζεται να επαναφερω το original πληκτρολόγιο?
      3ον, θα αντιμετωπισω προβλημα αν κανω update? (παρεπιπτόντως, εχω την εκδοση android 4.3 JLS36C. Χρειαζεται να κανω update και γιατι??)

Σας ευχαριστω για την προσοχη σας!

1.
      Συλλογή εφαρμογών της MIUI ROM
      2.
      είναι πάρα πολύ καλό
      αν θέλεις κατεβάζεις άλλο εγώ χρησιμοποιώ ένα "αγορασμένο"
      3.
      Η τεχνολογία προχωράει , η Ελληνική rom , είναι στα Ελληνικά μέτρα
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-MI-3-GTV-5-1-16/#files
      η , με συζήτηση για την rom
      [GTV-5.1.16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
      την πετάς στην εσωτερική του κινητού σου όπως είναι χύμα και την φλασάρεις από το Updater = Αναβάθμιση
      Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
      καλωσόρισες στην παρέα της Κοινότητας
      .
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Ο/H FILODIMAS έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες σου!

όταν θα είσαι έτοιμος , βάλε την Ελληνική και δεν θα χάσεις
      ένα απο τα πολλά της Ελληνικής rom , είναι το cwm recovery , μπορείς π.χ. να κάνεις backup όλη την rom
      αν δεν ανοίγει το κινητό σου κάνεις restore την rom , και θα είσαι όπως ακριβώς την ώρα που έκανες backup
      στο mi recovery φυσικά δεν γίνονται

• 'Εκανα update στο τελευταιο λογισμικο συμφωνα με το 2ο τροπο αναβαθμισης υλικολογισμικου και λυθηκαν ολα τα θεματα που ειχα με το πληκτρολόγιο και τις επαφες του τηλ. Αυτο που πιστευω πως εφταιγε ηταν οτι οι κινεζοι δεν ασχοληθηκαν και παρα πολυ με το σεταρισμα του τηλεφωνου. Το τηλ λειτουργει αψογα!
      Σε ευχαριστώ πολυ Γιωργο αρχοντα!

υγ. Βοηθατε αλληλους παιδια γιατι αλλιως χαθηκαμε!!
    • Ο/H FILODIMAS έγραψε:

'Εκανα update στο τελευταιο λογισμικο συμφωνα με το 2ο τροπο αναβαθμισης υλικολογισμικου και λυθηκαν ολα τα θεματα που ειχα με το πληκτρολόγιο και τις επαφες του τηλ. Αυτο που πιστευω πως εφταιγε ηταν οτι οι κινεζοι δεν ασχοληθηκαν και παρα πολυ με το σεταρισμα του τηλεφωνου. Το τηλ λειτουργει αψογα!
      Σε ευχαριστώ πολυ Γιωργο αρχοντα!

υγ. Βοηθατε αλληλους παιδια γιατι αλλιως χαθηκαμε!!

Να είσαι καλά , Μεγάλη η Κοινότητα ,
      1000 φορές καλύτερη η Ελληνική , που είναι προσαρμοσμένη στα Ελληνικά μας θέλω
      περιμένουμε την απελευθέρωση του κώδικα , και θα δούμε μια custom Miui Ελληνική rom , που θα τρίβουμε τα μάτια μας
      .