γεια σε ολους και καλη χρονια......στην διαδικασια τρεξιματος του flash tool μου βγαζει μνμα the scatter file canot found με συνεπεια οταν κλικαρο μετα το σκειτερ να μη μου βγαζει τα αρχεια....τι κανω λαθος??
scater file
-
-
Βάλε το scatter file στο ίδιο folder με το flash tool ή στο C:\
-
ευχαριστω για την αμεση απαντηση....δεν μπορω να βρω πουθενα το σκετερ μεσα στους τρεις φακελους...και σε ενα search που εκανα στο κομπιουτερ δεν μ εβγαλε κατι....υπαρχει περιπτωση κατεβαζωντας το ζιπ να μην το κατεβασα?αδυνατο το βλεπω.......που βρισκεται το ριμαδι........βρηκα ενα αρεχειο mt6592 android scatter το οποιο και το εβαλλα στον φακελο με το φλασ τουλ...εκανα και επανακιννηση....τιποτα το ιδιο μνμα
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην djsaxsax ().
-
Ο/H djsaxsax έγραψε:
υπαρχει περιπτωση κατεβαζωντας το ζιπ να μην το κατεβασα?αδυν
Ποιό zip είναι αυτό?? -
ειναι το ζιπ που δινει το σαιτ εδω στην σελιδα του Κατεβάζουμε την τελευταία Ελληνική ROM => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable37-Hellas-GTV-4.10.10.zip
Κατεβάζουμε το zip που περιέχει όλα όσα χρειαζόμαστε.
=> note_unbrick.zipΣτο παραπάνω ZIP, υπάρχουνΤο Flash_tool (τελευταία έκδοση)
Τα images που χρειάζονται για το Flash_tool
Tους Drivers για όλες σχεδόν τις Version των Windows -
Όταν αποσυμπίεσες το note_unbrick.zip στον φάκελο που αποσυμπιέστηκε είναι το scatter file με όνομα ΜΤ6592_Android_scatter.txt Το ψάχνεις σε αυτό το folder, το .zip της rom δεν το αποσυμπιέζουμε. Οκ??
-
και παλι ευχαριστω για την απαντηση......οπως σ ειπα και στο προηγουμενο μνμα το εχω βρει αυτο το αρχειο και οπως μ ειπες το τοποθετησα μεσα στον φακελο με το φλασ.....δυστηχως οταν τρεχω το φλασ μ βγαζει παλι το ιδιο μνμα οτι δεν υπαρχει δηάδη το σκειτερ......δοκιμασα το μτ6592 να το βαλω και στον σκληρο c οπως μου πρωτεινες αλλα τιποτα......φυσικα το ζιπ της ρομ δεν το εχω αποσυμπιεσει
-
Μισό... κατεβάζω το note_unbrick.zip.
-
μετα απο 500 προσπαθειες το βρηκα το αρχειο και το εβαλα.....ανοιξαν κανονικα οι πρασινες επιλογες και εκανα οτι λεει ο οδηγος δηλαδη download only και μετα κλικ πρωτα download και κουμπωμα το κινητο χωρις μπαταρια......σε 2-3 θυρες του κομπιουτερ δεν μ αναγνωριζε τη συσκευη....στη τεταρτη θυρα μου εβγαλε το εξης μνμα (ενω το ειδε το κινητο) brom error s fthnd is not loadet yet 1please check if the da path is corect 2 please check if all the rom filles exist 3please check if the scatter file description is synch with the exist rom files........η ρομ ειναι κανονικα τοποθετημενη και συμπιεσμενη στην επιφανεια εργασιας......
-
-
κανω ακριβως οτι λενε οι οδηγιες....ναι σαν αντμιν το τρεχω φιλε μου.....θα δοκιμασω να αλαξω λαπτοπ.....μηπως και......τι την ηθελα την αλαγη ρομ χαχαχαχα....
-
Μωρέ καλά έκανες και ήθελες την καινούργια rom.Ετσι πρέπει για να έχεις όλα τα καινούργια καλούδια. Στο άλλο PC που είχες τα προβλήματα έβαλες τους drivers απο το note_unbrick.zip??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0