Διαφήμιση

Μας σκοτώνει το Wi-Fi;

• Μας σκοτώνει το Wi-Fi;

Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Έρευνας για τον Καρκίνο (IRIC) ο οποίος αποτελεί μέρος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας των Ηνωμένων Εθνών (WHO) τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων (RF / EMF), που εκπέμπονται από συσκευές Wi-Fi, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, φούρνους μικροκυμάτων και κινητά τηλέφωνα κατατάσσονται ανάμεσα στους πιθανούς παράγοντες πρόκλησης καρκίνου στον άνθρωπο.

• έτσι είναι , όμως ,
      μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος
      αργός είναι οπότε υποφερτός
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Εντάξει καλά τα λένε, μπορούμε όμως χωρίς τεχνολογία;
      Alea Jacta Est
      Redmi Note 11S
      Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)

14.0.3 StableBeta

by xiaomi-hellas.gr
    • Διαφήμιση
    • μπααααααα ,
      ΟΧΙ , δεν μπορούμε
      (πόσοι κόβουν το τσιγάρο !!!)
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Θα σας στεναχωρήσω αλλά το άρθρο που επικαλείστε, δεν έχει καμία έγκυρη πηγή και ούτε παραπέμπει σε κάποιο Ling για να μας πει τις πηγές του.
      Ακόμα και αν προσπαθήσεις Να βρεις στα επιστημονικά φόρουμ κάποια εργασία πάνω σε αυτό το θέμα δεν θα βρεις κάποιο συμπέρασμα τέτοιο.
      Τo μόνο που υπάρχει είναι ένα θέμα με προβληματισμους πάνω στις επιπτώσεις του wifi και των ραδιοκυμάτων Is Wi-Fi killing us...slowly? | Network World και εδω Human Exposure to Radiofrequency Energy From Wireless Local Area Networks
      και μετά ο σοδομισμός από τα (ενημερωτικά sait) forbes.com/sites/robertszczerb…-than-previously-thought/
      το βλέπουμε και μεταφρασμένο Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το Wi-Fi – Ποιοι είναι περισσότερο εκτεθειμένοι - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ και εδώ SOS από επιστήμονες για το Wi-Fi: Είμαστε εκτεθειμένοι - Ποιοι κινδυνεύουν | iefimerida.gr .
      τώρα πως κάποιοι είδη αποφάσισαν ότι κάνει και κακό και μάλιστα με επιστημονικες μελέτες, αδυνατώ να το καταλάβω.
      Καλό θα ήταν να μην ρίχνετε το επίπεδο του φόρουμ και οι ειδήσεις να είναι αντάξιες της καλής δουλειάς που κάνετε με τις ROM .
      Μην θυσιάζεται την αξιοπιστία σας για μερικά like.
    • Δεν πιστεύω πως τα UHF είναι επιβλαβή, αλλά εγώ το χρησιμοποιώ το auto-on, auto off της ROM μας για να μη λειτουργεί το κινητό όσο κοιμάμαι! χαχαχαχαχαχαχα :D
    • Ο/H gsar έγραψε:

Καλό θα ήταν να μην ρίχνετε το επίπεδο του φόρουμ και οι ειδήσεις να είναι αντάξιες της καλής δουλειάς που κάνετε με τις ROM .
      Μην θυσιάζεται την αξιοπιστία σας για μερικά like.

Αγαπητέ μου φίλε,

το έψαξα λιγάκι, και βρήκα το άρθρο στο οποίο γίνεται αναφορά.
      => Why children absorb more microwave radiation than adults: The consequences

Δεν θα σχολιάσω αυτά που αναφέρεις περί Likes και επιπέδου του φόρουμ, αλλά θα πρέπει να σου επισημάνω πως κάνεις λάθος.
      Το γεγονός ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη με σαφήνεια για το πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η εκτεταμένη χρήση της οποιοδήποτε ακτινοβολίας και μάλιστα σε μικρά παιδιά, δεν σημαίνει ότι δε θα πρέπει να την αποφεύγουμε όσο είναι δυνατόν.

Μην ξεχνάς πως υπήρχε για χρόνια ο ίδιος πόλεμος και διχογνωμία στην επιστημονική κοινότητα για την χρήση του αμιάντου, και αφού γεμίσαμε όλο το υδρευτικό μας σύστημα με σωλήνες από αμίαντο, 180 χρόνια με συνεχή χρήση, μόλις πριν 20 αν θυμάμαι καλά, βρέθηκε πως είναι υπεύθυνα για τεράστιο ποσοστό καρκινογενέσεων, και τελικά απαγορεύτηκε η χρήση τους.

Δυστυχώς η στατιστική μελέτη για επιπτώσεις επάνω στην υγεία των ανθρώπων, χρειάζεται πολλά χρόνια δειγμάτων και συγκρίσεων για να δώσει αποτελέσματα που δε θα επιδέχονται αμφισβήτησης.
      Παρ'όλα αυτά καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί και να αποφεύγουμε όσο μπορούμε βέβαια την χρήση διαφόρων ακτινοβολιών, γιατί θα θυμάσαι πολύ καλά πιστεύω πως έκαιγε το κεφάλι μας και τα αυτιά μας από τις πρώτες συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Με τα παραπάνω δεν ισχυρίζομαι ότι το άρθρο είναι είναι ακριβές ή λανθασμένο.
      Απλά σημειώνω πως είναι μία καλή υπενθύμιση, να αποφεύγουμε να εκθέτουμε χωρίς λόγο τα παιδιά μας σε υπερβολικές εκθέσεις ακτινοβολίας, μέχρι να αποφανθεί τελικά η επιστημονική κοινότητα για το μέγεθος του κινδύνου.
      Και θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε πως η υπερβολική έκθεση στην ακτινοβολία δεν είναι μονοδιάστατη.
      Δηλαδή δεν είναι μόνο το μέγεθος (ισχύ) στην οποία εκτεθώμαστε, αλλά και η διάρκεια στην οποία γίνεται αυτή η έκθεση.

Θα απέφευγα δηλαδή εγώ να έχω ανοιχτό το WiFi 24 ώρες το 24ωρο, αλλά μόνο όταν το χρειάζομαι.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που είπες.
      Η ένσταση μου ήταν ως προς την φερεγγυότητα της πρώτης πηγής που είχατε βάλει (βλέπω και δεύτερη τώρα. ) Ακόμα και αυτή όμως, από τα λίγα Αγγλικά που ξέρω, καταλαβαίνω ότι είναι μια προσωπική άποψη και όχι κάποια συγκεκριμένη επιστημονική μελέτη.
      Πάραυτα γράφετε ότι ( Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Microscopy and Ultrastructure, έφηβοι και παιδιά είναι περισσότερο εκτεθειμένα στα ηλεκτρομαγνητικά αυτά πεδία ραδιοσυχνοτήτων (RF / EMF) κυρίως μέσω της χρήσης Wi-Fi συσκευών.)
      χωρίς να αναφέρεστε στην πηγή της έρευνας
      Δεν θέλω να το συνεχίσω αλλά σε ενα foroum τεχνολογικού περιεχομένου περιμένω να χρησιμοποιεί την τεχνολογία ακόμα και για την διασταύρωση μιας είδησης.